Bart Rootliep versterkt Raad van Commissarissen Greenchoice

09 september 2020

De aandeelhouders van Greenchoice hebben ingestemd met de benoeming van Bart Rootliep als commissaris bij de duurzame energieleverancier. Met zijn aanstelling is de Raad van Commissarissen van Greenchoice weer compleet.

Rootliep is lid van de Raad van Bestuur van Alliance Nutrition Group, een internationale voedingsgroep die zich inzet voor het verbeteren van de gezondheid door middel van innovatieve voedzame ingrediënten en producten.

Rootliep over zijn aanstelling: “Ik kijk ernaar uit Greenchoice te versterken in zijn missie als versneller en verbinder van de Nederlandse energietransitie. Er is in de RvC een mooie mix van talent, kennis en kunde samengebracht, waarmee we de groene groeiambities van Greenchoice kunnen gaan verwezenlijken.”

Eind vorig jaar voorzag Greenchoice in een nieuwe invulling van zijn Raad van Commissarissen (RvC). Naar aanleiding daarvan werden eerder dit jaar Anja van Niersen en Barbara Zuiderwijk als nieuwe commissarissen aangesteld. Rootliep vervult de laatste vacature en maakt de vijfkoppige RvC, die verder bestaat uit Michiel Rexwinkel en Hans Bongartz, daarmee compleet.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

De zonsopkomst van lokale duurzame energie

05 juni 2020

Friet met een verhaal

26 juli 2016

Zonnige gift aan Jane Goodall Foundation

20 december 2016
Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4,1 5461 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg