Wind uit Nederland met WindVangers

Ontvang nu gratis WindVangers

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Leuk als je meedoet met WindVangers

Wil jij ook op leuke en makkelijke manier je steentje bijdragen aan een groenere wereld? Dat kan met WindVangers van Greenchoice. Met een WindVanger ontvang jij stroom van een stukje windmolen en daarmee krijg je elk jaar per WindVanger gegarandeerd 125 KwH aan stroom.

    • Gratis WindVangers bij nieuw energiecontract
    • Samen versnellen we de verduurzaming van Nederland

 

Hoe werken WindVangers?

Het is heel simpel. Met een WindVanger ontvang je elk jaar 125 kWh aan stroom van een stukje windmolen. De hoeveelheid opgewekte stroom zie je terug op je energierekening en ontvang jij als vermindering op jouw jaarnota. Check in de Greenchoice app hoe hard het waait en hoe hoog jouw opbrengst is. Benieuwd uit welke bronnen onze duurzame energie komt? Bekijk ons algemene stroometiket 2020, waarin alle bronnen zijn uitgesplitst in één helder overzicht. 

Gratis WindVangers van Greenchoice

Wanneer je kiest voor Wind uit Nederland, ontvang je drie gratis WindVangers bij een 5-jarig contract (een vermindering op de jaarnota's van €145). Of kies een 3-jarig contract met twee gratis WindVangers (een vermindering op de jaarnota's van €59). Zelf energie opwekken wordt zo steeds voordeliger. Bekijk hier wat jouw voordeel is.

Ben je al klant van Greenchoice? Ontdek hier jouw voordeel en koop WindVangers. 

De kleine groene lettertjes
De belangrijkste zaken én alle uitgebreide voorwaarden vind je terug in de algemene voorwaarden, de algemene voorwaarden WindVanger en de contractvoorwaarden.

Windenergie afsluiten met bosgecompenseerd gas

Wanneer je windenergie afsluit bij Greenchoice, krijg je naast 100% windenergie uit Nederland ook 100% bosgecompenseerd gas. Dit houdt in dat we de uitstoot van al jouw gasverbruik compenseren door bos aan te planten en te beschermen binnen verschillende bosprojecten. Zo ben je met Wind uit Nederland met Windvangers dus lekker duurzaam bezig, en draag je bij aan een schoner milieu. Benieuwd uit welke bronnen onze duurzame energie komt? Bekijk ons stroometiket 2020, waarin alle bronnen zijn uitgesplitst in één helder overzicht. 

Bespaar op je energie
Groene Stroom
Groen gas

Tarievenspecificatie

Hieronder vind je een overzicht van jouw verwachte totale kosten per jaar. Dit is gebaseerd op de situatie die je hebt ingevuld onder 'Bereken jouw tarief'.

Op basis van Jaarbedrag
Incl. btw Excl. btw
Groene stroom
BekijkVerberg details
kWh + kWh - -
Groen gas
BekijkVerberg details
m3 - -

Gelding enkeltarief en dubbeltarief: Heb je een meter met een enkel telwerk, dan rekenen we je energieverbruik af op basis van het enkeltarief. Heb je een meter met een dubbel telwerk, dan rekenen we je energieverbruik af op basis van het normaal- en daltarief, tenzij je kiest voor een afrekening van je energieverbruik op basis van het enkeltarief. Heb je een traditionele meter met een dubbel telwerk of een niet slimme meter? Dan geldt voor jou per 1 juli 2021 alleen het overeengekomen enkeltarief voor je energieverbruik. Per 1 juli 2021 kan het energieverbruik namelijk niet (meer) worden afgerekend op basis van het normaal- en daltarief van het dubbeltarief. Dat komt omdat de netbeheerder per deze datum het signaal voor tariefschakeling heeft uitgezet.

Het totaal tarief (incl. btw) is inclusief overheidsheffingen en btw. De overheidsheffingen en netbeheerkosten gelden voor het kalenderjaar 2021. De overheidsheffingen gelden voor een maximaal jaarverbruik van 10.000 kWh stroom en 170.000 m3 gas. Bij een hoger verbruik hoort een ander tarief van de overheidsheffingen en varieert het totaal tarief. De netbeheerkosten kunnen wijzigen per kalenderjaar of tussentijds als de aansluitwaarde van de aansluiting verandert. Deze berekening is gebaseerd op de aansluitingsgrootte van uw woning. De kosten kunnen afwijken van de kosten die o.b.v. het verbruik maandelijks in rekening worden gebracht.

Lever je stroom aan ons terug? Je ontvangt dan tot 2.000 kWh een vergoeding van 8 cent per kWh voor de netto teruglevering. Lever je netto meer terug dan 2.000 kWh dan ontvang je een terugleververgoeding die gelijk is aan het kale leveringstarief.

Een berekening o.b.v. een ander verbruik ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 010 747 02 22.

Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4,1 5461 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg