Groen op Weg

Ontvang nu gratis WindVangers

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Een variabele prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Elektrisch rijden met Groen op Weg

Je auto elektrisch opladen met groene stroom? Dat kan met Groen op Weg van Greenchoice. Ontvang 100% windstroom en bosgecompenseerd gas én vijf gratis WindVangers t.w.v. €147. Hiermee kun je 4300 kilometer - berekend op basis van een Tesla Model 3 - per jaar gratis rijden! Ben je al klant bij Greenchoice? Neem dan contact op met de klantenservice via 010 478 23 26, dan kijken we graag of je kan overstappen naar dit contract. 

  • 5 WindVangers t.w.v. €147
  • Laad je auto op met 100% groene stroom
  • Indicatie in laadkosten via de Greenchoice app

Wat zijn WindVangers?

WindVangers zijn stukjes van de opgewekte stroom van onze eigen windmolens. Per WindVanger ontvang je gegarandeerd 125 kWh kWh per jaar. En waait het harder? Dan profiteer je van een nog lagere energierekening. Wanneer je kiest voor Groen op Weg, ontvang je vijf gratis WindVangers t.w.v. €147. Je krijgt de opbrengst van jouw WindVangers op de jaarnota vergoed. Laat de wind voor je werken en deel mee in de winst!

Lees meer over WindVangers > 

Benieuwd uit welke bronnen onze duurzame energie komt? Bekijk ons algemene stroometiket 2019, waarin alle bronnen zijn uitgesplitst in één helder overzicht. 

De kleine groene lettertjes
De belangrijkste zaken én alle uitgebreide voorwaarden vind je terug in de algemene voorwaarden, contractvoorwaardenalgemene voorwaarden WindVanger en productinformatie WindVanger.

Overstappen naar Greenchoice

  1. 1 Kies je looptijd en klik op 'Kies dit pakket'
  2. 2 Check de einddatum bij je huidige leverancier
  3. 3 Wij regelen jouw overstap
  4. 4 Na aanmelden heb je altijd 14 dagen bedenktijd

Veelgestelde vragen

Zegt Greenchoice mijn huidige contract op?
Ja, bij een overstap zegt Greenchoice je contract bij je huidige leverancier op. Je hebt hier geen omkijken naar. Check voor de zekerheid de einddatum van je huidige leverancier. Zo voorkom je dat je vroegtijdig overstapt en eventueel een boete krijgt van je huidige leverancier.

Let op! Wij kunnen je huidige contract alleen opzeggen als het adres dat je bij ons aanmeldt hetzelfde is als waar je door je oude leverancier geleverd krijgt. Ga je verhuizen en kies je voor je nieuwe adres energie van Greenchoice? Dan geldt dit niet als overstap en moet je zelf je opzegging doorgeven aan de leverancier van je oude adres. Het nieuwe adres meld je bij ons als een verhuizing.
Tot wanneer kan ik mijn contract kosteloos annuleren?
Als je als kleinverbruiker (consument) een contract aangaat bij Greenchoice, heb je na je aanmelding 14 kalenderdagen wettelijke bedenktijd waarin je de overeenkomst kosteloos kunt ontbinden. Na deze termijn is het contract rechtsgeldig en moet je rekening houden met een opzegtermijn. Heb je twijfels over je keuze en denk je over afmelden bij Greenchoice? Neem dan contact met ons op via 010 747 02 22.

Als wij je (spoed)aanmelding binnen 14 kalenderdagen hebben verwerkt en je binnen deze periode gebruikmaakt van de wettelijke bedenktermijn, dan brengen wij de kosten voor het geleverde gas en/of stroom bij jou in rekening conform de voorwaarden.

Wat is een WindVanger?
WindVangers zijn stukjes van de opgewekte stroom van onze eigen windmolens van het Hartelkanaal. 

In een interview legt WindVanger specialist Faron uit hoe het werkt.

Met een WindVanger koop je een stukje van de opwekte stroom en betaal je een deel van je jaarlijkse stroombehoefte voor een periode naar keuze vooruit, waardoor je beschermd bent tegen prijsstijgingen. Een WindVanger heeft jaarlijks een gegarandeerde opwek van 125 kWh. En waait het harder? Dan verdelen we de meeropbrengst gratis onder alle WindVangers. Zo lever je met je eigen stukje windmolen je eigen bijdrage aan de verduurzaming van Nederland.

Klantvriendelijkste energieleverancier

In 2018 zijn we uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke energieleverancier van Nederland tijdens de Customer First Awards!

10/10

Beoordeeld met een 9,1 als één van de duurzaamste energieleveranciers

Consumentenbond, Natuur & Milieu, Wise en Greenpeace

Logo Greenchoice Greenchoice
3,5 5
Greenchoice 4,1 4960 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg