Bekijk hoe je energie kan besparen

Wij helpen je op weg naar energiezuinig wonen

  • Maak je woning duurzamer met de woningscan
  • Isoleer je huis en bespaar tot 30% op gas
  • Bespaar op gas met een hybride warmtepomp
Onze klanten beoordelen ons met een 8! 6693 beoordelingen

Greenchoice informeert voortaan 30 dagen van te voren over tariefwijzigingen

De eerder aangekondigde wijziging van de kwartaaltarieven gaat in per 20 oktober, in plaats van 1 oktober

Onze klantbeoordeling is een 8!

8/10
6693 beoordelingen geverifieerd door de
Erna Buist
10/10

Ik zit al jaren bij Greenchoice en ben dik tevreden!

Ronald
10/10

Beste Energieleverancier die ik ken. Fijne medewerkers die kennis van zaken hebben en de tijd nemen voor je. Een klantenservice die goed bereikbaar is en de tijd neemt voor z'n klanten.

Greenchoice helpt je vergroenen

Samen Greenchoice Spaarprogramma

Groene keuzes worden beloond! Als klant van Greenchoice spaar je iedere maand voor kortingen op duurzame producten en belevenissen. Kies uit energiebesparende artikelen, duurzame uitjes en andere groene goodies.

Samen opwekken

Je dak is te klein, je woont in een flat, je vindt zonnepanelen niet mooi… En een eigen windmolen? Dat kan toch helemaal niet? Dan hebben wij goed nieuws! Dankzij lokale energiecoöperaties kan ook jij zelf groene stroom opwekken, samen met mensen uit jouw buurt.

Bosprojecten

Wij compenseren als enige grote leverancier al jouw gasverbruik via bosaanplant en -bescherming. Dat is belangrijk voor klimaat, flora en fauna en het welzijn van mensen. Greenchoice is één van de grootste bosbeschermers ter wereld.

Warmtepomp

Een warm comfortabel huis met een laag gasverbruik. Met een warmtepomp kan dat! De hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht, zodat je cv-ketel minder hoeft te stoken. Zo verminder je de CO₂-uitstoot én bespaar je op je gasrekening

De woningscan

Waar moet je beginnen om je woning duurzamer te maken? Start de woningscan van onze partner HomeQgo en ontdek binnen vijf minuten welke maatregelen de beste zijn.

Zonnepanelen

In ons land schijnt genoeg zon om zelf groene energie op te wekken met zonnepanelen. Tienduizenden Greenchoice klanten doen dat inmiddels al. Word jij ook een zonnestroomproducent

Dit zit er in je energiekosten

De energienota bestaat uit verschillende onderdelen. Én uit cijfers. Veel cijfers. Het kan ingewikkeld zijn om te achterhalen welke cijfers dit precies zijn, waar ze vandaan komen en waar ze voor zijn bedoeld. We leggen het aan je uit.

De rol van Greenchoice in de energietransitie

Bij Greenchoice werken we aan de missie om de energietransitie in Nederland te versnellen. Wij willen dé partij zijn en blijven voor iedereen die zelf ‘groen wil doen’. In dit artikel laten we je zien hoe.

Hoe maak ik mijn huis energiezuinig?

Door je huis energiezuinig te maken, kan je bijdragen aan een duurzaam Nederland. Bewuster omgaan met stroom, helpt je onnodig verbruik tegen te gaan. Dit is zowel voor het milieu als je portemonnee gunstig. Wij geven je tips voor het energiezuiniger maken van je woning.

Groen en goed bezig

Greenchoice in 2022 uitgeroepen tot klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland

Consumenten vinden Greenchoice de klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland. Dit blijkt uit het grootste onderzoek naar klantvriendelijkheid in Nederland van onderzoeksbureau MarketResponse.

Winnaar Sustainable Brand Index 2022

Greenchoice wordt door Nederlandse consumenten gezien als duurzaamste energiemerk van Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van de Sustainable Brand Index onder Nederlandse consumenten en hun perceptie op duurzaamheid, branding en communicatie van bekende Nederlandse bedrijven.

Bij Greenchoice kies je altijd voor
écht groene stroom en bosgecompenseerd gas.

Bekijk onze tarieven

Al ruim 600.000 klanten gingen je voor

Logo Greenchoice Greenchoice
4,5 5
Greenchoice 4 6693 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg