Dít is de positieve energie van Greenchoice

  • Bijdragen aan natuurprojecten
  • Samen energie opwekken
  • 100% groene stroom tanken met onze laadpas

Al ruim 20 jaar zetten we ons in voor de energietransitie. Door zo veel mogelijk groene stroom op te wekken én bij te dragen aan natuurprojecten in binnen- en buitenland. Maar we doen nog veel meer. 

Meer natuur en biodiversiteit

Wereldwijd draagt Greenchoice bij aan natuurprojecten. Van het aanplanten van voedselbossen en het beschermen van oerwouden tot het herstellen van mangroves. Allemaal projecten die CO₂ reduceren of opslaan, biodiversiteit verhogen én bijdragen aan de lokale gemeenschap.

Samen met anderen stroom opwekken? Zo doe je dat

Niet iedereen kan zonnepanelen plaatsen. Maar gelukkig is er nog een optie om zelf stroom op te wekken: meedoen aan een energiecoöperatie! Daarin wekken mensen samen groene stroom op. Ontdek hoe jij je kunt aansluiten.

Zeker weten dat je groene stroom 'tankt'? 

Als je een elektrische auto hebt, wil je natuurlijk wel op groene stroom rijden. Nou, met de Greenchoice laadpas kan dat. Hiermee tank je bij meer dan 260.000 laadpunten in Europa altijd 100% groene stroom.

Greenchoice ‘Industrie Leider’ in Sustainable Brand Index 2023

Nóg meer positiviteit

Greenchoice ‘Industrieleider’ in Sustainable Brand Index 2024

Greenchoice is het best scorende merk in de energiesector volgens de Sustainable Brand Index 2024, een onderzoek waarin consumenten aangeven welke merken zij het meest duurzaam vinden.