Tarief

We leggen je graag uit welke tarieven er gelden bij gebruik van de Greenchoice laadpas.

Tarief exploitant Tarieven die laadpaalexploitanten hanteren kunnen variëren. Wij adviseren je om vooraf altijd het tarief van de laadpaal te raadplegen (met name in het buitenland). De actuele tarieven van laadpalen waar geladen kan worden zijn beschikbaar op de interactieve kaart van Europa (greenchoice.nl/laadnetwerk). Door in te zoomen op een locatie (via de kaart), zie je het actuele tarief en een aantal andere kenmerken van de lader. Op deze tarieven heeft Greenchoice geen invloed.

Bij de tarieven van de laadpaalexploitant kan het gaan om (a) een starttarief, (b) een kilowattuurtarief, (c) een tijdtarief en/of (d) een connectietarief. Een connectietarief is het tarief per tijdseenheid vanaf de koppeling tot en met de ontkoppeling van het laadpunt. Bij een connectietarief gaat het om een tarief per tijdseenheid nadat de auto is volgeladen tot de afkoppeling van het laadpunt waarbij het laadpunt bezet gehouden wordt en niet door anderen kan worden gebruikt.

Greenchoice starttarief | Greenchoice rekent een starttarief van €0,36 (incl. btw, met een maximum van €10,29 per maand incl. btw)

Roaming fee | De laadpas is direct beschikbaar voor gebruik op laadstations van andere laadpuntexploitanten (Charge Point Operators) in Europa. De laadpas is daarmee geactiveerd voor roaming. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van roaming dan geldt een fee van €0,01/kWh (excl. BTW). 

Heeft u vragen over uw factuur? Mail dan naar mobiliteit@greenchoice.nl.