Vast contract

Ik heb een vast contract

Tot de einddatum van je contract verandert er niets. We blijven gewoon elektra en gas leveren tegen je huidige tarieven, zoals je nu gewend bent. Als je contract bijna afloopt, dan krijg je 10 dagen voor de einddatum bericht over je nieuwe variabele tarieven. Je vindt deze tarieven in Mijn Greenchoice na afloop van je huidige contract.

Tijdelijk beperkt aanbod contracten

Helaas hebben we door de huidige marktsituatie tijdelijk een beperkt aanbod. De tarieven zijn hiervoor teveel in beweging. Het kan zijn dat je hierdoor een verlengaanbod kreeg die nu niet meer beschikbaar is. We bekijken continu of de situatie toelaat een aanbod te doen. Als er weer een aanbod voor jou beschikbaar is, kun je deze terugvinden in Mijn Greenchoice

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tarieven en aanbod? Laat je gegevens achter en wij sturen jou de laatste updates per e-mail!

Overheidsmaatregelen Prinsjesdag

Na de btw-verlaging eerder dit jaar komt de overheid met een nieuwe maatregel, welke bekend wordt gemaakt op Prinsjesdag. De overheid heeft het voornemen om een prijsplafond in te stellen voor energiekosten. Details hierover en wat dit voor invloed heeft op jouw energierekening worden later duidelijk. Hierover houden we je op uiteraard op de hoogte. Houd onze pagina stijgende tarieven in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Is jouw vraag niet beantwoord?

Neem contact met ons op. 

Contactopties