Alleen gas

100% bosgecompenseerd gas afnemen

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Een variabele prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Alleen gas afsluiten bij Greenchoice

Alleen gas afnemen? Dat is geen probleem. Bij Greenchoice sluit je net zo makkelijk een energiecontract af voor alleen gas of alleen stroom. Heb je bijvoorbeeld al een contract voor stroom bij een andere leverancier en wil je dat contract behouden? Wij helpen je graag verder met het afsluiten van een energiecontract voor bosgecompenseerd gas. Selecteer 'geen stroom' in het blok hiernaast en ontvang 100% bosgecompenseerd gas van Greenchoice!

100% bosgecompenseerd gas van Greenchoice

Met verschillende bosprojecten zijn wij trotse voorloper in het compenseren van het gasverbruik van onze klanten. Bomen nemen tijdens hun groei CO2 op uit de atmosfeer en dragen zo bij aan het tegengaan van klimaatverandering. Samen met onze partners beschermen we bestaande bossen, herstellen we beschadigde bossen én planten we nieuw bos aan. En dat kost je niets extra!

  • 1 miljoen hectare bos beschermd
  • 2 miljoen bomen aangeplant
  • 100% gas gecompenseerd

Bij Greenchoice kun je eenvoudig op een alleen gas contract overstappen. Kies voor 100% bosgecompenseerd gas!

Benieuwd uit welke bronnen onze duurzame energie komt? Bekijk ons algemene stroometiket 2019, waarin alle bronnen zijn uitgesplitst in één helder overzicht. 

De kleine groene lettertjes
De belangrijkste zaken én alle uitgebreide voorwaarden vind je terug in de 
Algemene voorwaarden en de contractvoorwaarden.

Overstappen naar Greenchoice

  1. 1 Kies een looptijd en klik op 'Aanmelden'
  2. 2 Wij regelen alles voor jouw overstap
  3. 3 Na aanmelden heb je altijd 14 dagen bedenktijd

Veelgestelde vragen

Zegt Greenchoice mijn huidige contract op?
Ja, bij een overstap zegt Greenchoice je contract bij je huidige leverancier op. Je hebt hier geen omkijken naar. Check voor de zekerheid de einddatum van je huidige leverancier. Zo voorkom je dat je vroegtijdig overstapt en eventueel een boete krijgt van je huidige leverancier.

Let op! Wij kunnen je huidige contract alleen opzeggen als het adres dat je bij ons aanmeldt hetzelfde is als waar je door je oude leverancier geleverd krijgt. Ga je verhuizen en kies je voor je nieuwe adres energie van Greenchoice? Dan geldt dit niet als overstap en moet je zelf je opzegging doorgeven aan de leverancier van je oude adres. Het nieuwe adres meld je bij ons als een verhuizing.
Tot wanneer kan ik mijn contract kosteloos annuleren?
Als je als kleinverbruiker (consument) een contract aangaat bij Greenchoice, heb je na je aanmelding 14 kalenderdagen wettelijke bedenktijd waarin je de overeenkomst kosteloos kunt ontbinden. Na deze termijn is het contract rechtsgeldig en moet je rekening houden met een opzegtermijn. Heb je twijfels over je keuze en denk je over afmelden bij Greenchoice? Neem dan contact met ons op via 010 747 02 22.

Als wij je (spoed)aanmelding binnen 14 kalenderdagen hebben verwerkt en je binnen deze periode gebruikmaakt van de wettelijke bedenktermijn, dan brengen wij de kosten voor het geleverde gas en/of stroom bij jou in rekening conform de voorwaarden.

Welke gegevens heeft Greenchoice van mij nodig bij aanmelden?
Voor je aanmelding hebben wij jouw persoons-, adres-, contact- en betalingsgegevens nodig. Houd dus ook je volledige IBAN bij de hand.

Klantvriendelijkste energieleverancier

In 2018 zijn we uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke energieleverancier van Nederland tijdens de Customer First Awards!

9/10

Beoordeeld met een 9,1 als één van de duurzaamste energieleveranciers

Consumentenbond, Natuur & Milieu, Wise en Greenpeace

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5157 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg