Alleen gas

100% bosgecompenseerd gas afnemen

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Alleen gas afsluiten bij Greenchoice

Alleen gas afnemen? Dat is geen probleem. Bij Greenchoice sluit je net zo makkelijk een energiecontract af voor alleen gas of alleen stroom. Heb je bijvoorbeeld al een contract voor stroom bij een andere leverancier en wil je dat contract behouden? Wij helpen je graag verder met het afsluiten van een energiecontract voor bosgecompenseerd gas. Selecteer 'geen stroom' in het blok hiernaast en ontvang 100% bosgecompenseerd gas van Greenchoice!

100% bosgecompenseerd gas van Greenchoice

Met verschillende bosprojecten zijn wij trotse voorloper in het compenseren van het gasverbruik van onze klanten. Bomen nemen tijdens hun groei CO2 op uit de atmosfeer en dragen zo bij aan het tegengaan van klimaatverandering. Samen met onze partners beschermen we bestaande bossen, herstellen we beschadigde bossen én planten we nieuw bos aan. En dat kost je niets extra!

  • 1 miljoen hectare bos beschermd
  • 2 miljoen bomen aangeplant
  • 100% gas gecompenseerd

Bij Greenchoice kun je eenvoudig op een alleen gas contract overstappen. Kies voor 100% bosgecompenseerd gas!

Benieuwd uit welke bronnen onze duurzame energie komt? Bekijk ons algemene stroometiket 2019, waarin alle bronnen zijn uitgesplitst in één helder overzicht. 

De kleine groene lettertjes
De belangrijkste zaken én alle uitgebreide voorwaarden vind je terug in de 
Algemene voorwaarden en de contractvoorwaarden.

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5803 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg