Samen sterk bij evenement Hier opgewekt

Krachten bundelen voor duurzame energie

Greenchoice wil dat alle energie duurzaam en dichtbij wordt opgewekt. Dat past bij onze groene doelen: zo min mogelijk energie verbruiken, zoveel mogelijk zelf opwekken. Lokale energieprojecten vormen in onze ogen de basis voor een échte overgang naar 100% groene energie. Afgelopen jaar vond het Evenement HIER opgewekt plaats in Den Haag op 20 november.

Evenement HIER opgewekt
Heel veel gemotiveerde en energieke mensen die het duidelijk anders willen. Een belangrijke community, maar ook een doelgroep om ideeën, initiatieven en producten mee te delen. De afbeeldingen hiernaast geven een impressie van het evenement HIER opgewekt in 2014.

Duurzaam dichtbij

Greenchoice ‘powert’ met overtuiging de administratie en financiële stromen die lokale energieprojecten nodig hebben om een vliegende start te maken en snel succesvol te zijn.

Lokale energieprojecten vormen de basis voor een échte duurzame energietransitie. Steeds meer mensen willen de bron van hun energie kennen en weten waarvoor zij betalen. De slimste manier is samen optrekken, kennis delen en zelf groene energie opwekken.

Impressie 2015

Bekijk hier een impressie van het evenement dat in 2015 op 20 november plaats vond in Den Haag.Meer informatie over HIER opgewekt

Logo Greenchoice Greenchoice
5 5