Krachten bundelen voor duurzame energie

Greenchoice wil dat alle energie duurzaam en dichtbij wordt opgewekt. Dat past bij onze groene doelen: zo min mogelijk energie verbruiken en zoveel mogelijk zelf opwekken. Lokale energieprojecten vormen in onze ogen de basis voor een échte overgang naar 100% groene energie. Afgelopen jaar waren we weer aanwezig bij het evenement HIER opgewekt, het grootste landelijke evenement voor lokale energie-initiatieven in Nederland.

Lees meer over

Evenement HIER opgewekt 2018

Bekijk hier een impressie van het evenement in Bussum.

Duurzaam dichtbij

Greenchoice ‘powert’ met overtuiging de administratie en financiële stromen die lokale energieprojecten nodig hebben om een vliegende start te maken en snel succesvol te zijn.

Lokale energieprojecten vormen de basis voor een échte duurzame energietransitie. Steeds meer mensen willen de bron van hun energie kennen en weten waarvoor zij betalen. De slimste manier is samen optrekken, kennis delen en zelf groene energie opwekken.

Lees meer over energiecoöperaties

HIER opgewekt 2017

Heel veel gemotiveerde en energieke mensen die het duidelijk anders willen. Een belangrijke community, maar ook een doelgroep om ideeën, initiatieven en producten mee te delen. De afbeeldingen hiernaast geven een impressie van het evenement HIER opgewekt in Bussum in 2017.

 

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5811 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg