FNV leden Webinar

Kijk en leer

Kijk hier de webinars terug die Greenchoice samen met Klimaatstichting HIER organiseerde voor FNV-leden. Of meld je aan voor toekomstige webinars en events.

Webinar: Leuk & makkelijk energie besparen | 21 februari 2024

Ontdek nieuwe manieren om te besparen tijdens het webinar dat op 21 februari 2024, plaatsvond. Leer over impactvolle bespaartips, subsidies voor isolatie in jouw gemeente en de toekomst van zonnepanelen. Klik hieronder om het webinar te bekijken.

Webinar: Kleine Besparingen | 16 februari 2023

Hoe zit je energierekening in elkaar, en wat zorgt in huis voor de grootste kosten? Welke kleine aanpassingen kun je doen in je huis? En welke apparaten zijn grote energieslurpers? Op 16 februari organiseerden we een webinar, speciaal voor FNV-leden. Lees of kijk hier alles op je gemak terug!

Webinar: Isolatie | 30 maart 2023

Een huis verliest veel minder warmte als het goed geïsoleerd is. Dat scheelt een hoop geld en is bovendien comfortabel. Maar hoe pak je het isoleren van je huis aan? Wat is er mogelijk, welke volgorde is slim, en waar moet je rekening mee houden? Bekijk hier het webinar en download de presentatie.

Greenchoice energiebespaarhulp

De energiebespaarhulp helpt je bij het onderzoeken welke maatregelen je kunt nemen om energie te besparen. We schatten de kosten én de besparing van allerlei maatregelen.

Samen Greenchoice

Heb je al op Samen Greenchoice gekeken? In Samen Greenchoice kan je met je spaarpunten een kortingvoucher van 20% downloaden voor de Energiebespaarshop. Hier kan je verschillende producten aanschaffen om energie te besparen die in het webinar zijn besproken.

Over de samenwerking tussen FNV en Greenchoice

Ook in 2024 bundelen FNV en Greenchoice opnieuw hun krachten. Speciaal voor FNV-leden bieden we exclusieve vaste contracten met voordelige tarieven en een loyaliteitskorting aan. Daarnaast hebben we diverse andere slimme producten om slimme stappen te zetten voor je woning, portemonnee en toekomst. Al meer dan 10.000 FNV-leden maken hier gebruik van. Samen maken we alles om ons heen, stap voor stap, een stukje vrolijker. Bekijk hoe jij kan profiteren als FNV-lid.

Bekijk onze tarieven