FNV leden Webinar

Bekijk de vorige webinars

Kijk hier de webinars terug die Greenchoice samen met Klimaatstichting HIER organiseerde voor FNV-leden.

Webinar Isolatie (30 maart 2023)

Een huis verliest veel minder warmte als het goed geïsoleerd is. Dat scheelt een hoop geld en is bovendien comfortabel. Maar hoe pak je het isoleren van je huis aan? Wat is er mogelijk, welke volgorde is slim, en waar moet je rekening mee houden?

Lees of kijk hier alles op je gemak terug!

Webinar Kleine Besparingen (16 februari 2023)

Hoe zit je energierekening in elkaar, en wat zorgt in huis voor de grootste kosten? Welke kleine aanpassingen kun je doen in je huis? En welke apparaten zijn grote energieslurpers? Op 16 februari organiseerden we een webinar, speciaal voor FNV-leden.

Lees of kijk hier alles op je gemak terug!

Greenchoice energiebespaarhulp

De energiebespaarhulp helpt je bij het onderzoeken welke maatregelen je kunt nemen om minder energie te besparen. We schatten de kosten én de besparing van allerlei maatregelen.

Illustratie van een hand met bloemen

Samen Greenchoice

Heb je al op Samen Greenchoice gekeken? In Samen Greenchoice kan je met je spaarpunten een kortingvoucher van 20% downloaden voor de Energiebespaarshop. Hier kan je verschillende producten aanschaffen om energie te besparen die in het webinar zijn besproken.

Greenchoice en FNV werken samen om Nederland te vergroenen. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer we bereiken. Als FNV-lid profiteer jij van een scherp tarief op groene stroom en bosgescompenseerd gas. Check ons meest recente aanbod hier:

Bekijk onze tarieven

Nog geen lid? Bekijk dan onze tarieven. Al ruim 10.000 FNV-leden gingen je voor.