Een huis verliest veel minder warmte als het goed geïsoleerd is. Dat scheelt een hoop geld en is bovendien comfortabel. Maar hoe pak je het isoleren van je huis aan? Wat is er mogelijk, welke volgorde is slim, en waar moet je rekening mee houden? In dit gratis webinar hoor je er meer over én kun je vragen stellen.

Webinar voor FNV-leden

Onderwerp: Je huis isoleren. Hoe pak je dat aan?
Datum: 30 maart 2023
Tijdstip: 20:00 tot 21:00
Locatie: Thuis via Microsoft Teams
Voor wie: FNV-leden die klant zijn bij Greenchoice

Meld je nu aan

Dit webinar is exclusief voor FNV-leden die klant zijn bij Greenchoice, die meer willen weten hoe ze op een duurzame manier kunnen besparen. Deelname is kosteloos. Ben je benieuwd? Schrijf je dan hieronder in.

Bekijk het vorige webinar

Hoe zit je energierekening in elkaar, en wat zorgt in huis voor de grootste kosten? Welke kleine aanpassingen kun je doen in je huis? En welke apparaten zijn grote energieslurpers? Op 16 februari organiseerden we een webinar, speciaal voor FNV-leden.

Lees of kijk hier alles op je gemak terug!

Greenchoice energiebespaarhulp

De energiebespaarhulp helpt je bij het onderzoeken welke maatregelen je kunt nemen om minder energie te besparen. We schatten de kosten én de besparing van allerlei maatregelen.

Illustratie van een hand met bloemen

Samen Greenchoice

Heb je al op Samen Greenchoice gekeken? In Samen Greenchoice kan je met je spaarpunten een kortingvoucher van 20% downloaden voor de Energiebespaarshop. Hier kan je verschillende producten aanschaffen om energie te besparen die in het webinar zijn besproken.

Greenchoice en FNV werken samen om Nederland te vergroenen. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer we bereiken. Daarom profiteer jij als FNV-lid van een scherp tarief op groene stroom en bosgescompenseerd gas. Check ons meest recente aanbod hier:

Bekijk onze tarieven

Nog geen lid? Bekijk dan onze tarieven. Al ruim 10.000 FNV-leden gingen je voor.