Voordeel op groene producten

 • Tot wel 50% op duurzame producten en uitjes
 • Uitgeven om het verschil te maken
 • Extra welkomsttegoed voor bestaande klanten
Sluit je aanInloggen

Het enige spaarprogramma dat niet om sparen draait

Groene stroom en ook nog eens korting op producten? Daarvoor moet je bij Greenchoice zijn! En het leuke is, hoe meer je uitgeeft, hoe groener je leeft! Dus wij zeggen, begin vandaag nog met níet sparen en geef je spaarpunten uit.

Doe mee met Samen Greenchoice

Samen gaan we sneller dan alleen, daarom is er Samen Greenchoice. Voor iedereen die gek is op duurzame keuzes én voordeel. Als deelnemer ontvang je iedere maand automatisch punten. Voor korting op duurzame producten, energiebesparende artikelen of je draagt met je punten bij aan meer natuur. Daarnaast krijg je tips en tricks voor nog groenere keuzes. Sluit je aan!

Geef je punten uit aan duurzame producten

Je kunt alle kanten op in onze Samen Greenchoice winkel. Of je nu zin hebt in groene koffie of blij wordt van natuurlijke schoonmaakmiddelen. Ook vind je in onze winkel de Energiebox boordevol producten en tips waar je direct mee bespaart. En wat denk je van een groen dak? Zo wordt duurzamer leven wel heel makkelijk.

Zorg voor meer natuur

Uniek aan Samen Greenchoice is dat je je punten ook kunt inzetten om bij te dragen aan een groenere en betere wereld. Bijvoorbeeld met een donatie aan Buur Maakt Natuur, waarmee je zorgt voor meer groen in Nederland. Of adopteer een chimpansee via de stichting van Jane Goodall. Hoe mooi is dat!

Groene stroom, maar dan anders

Groene stroom en duurzame producten zijn fantastisch! En we kunnen nog veel meer. Daarom stimuleren we duurzame keuzes op allerlei vlakken, met tips van experts en inspiratie van Groen Doeners. Zo geven we elkaar energie!

Ontdek de Samen Greenchoice winkel

Jaar gratis fiets-app

Gratis jaarabonnement op de Fietsnetwerk-app. Jouw smartphone verandert in een routebegeleider die met jou mee fietst, zodat je altijd op de juiste route bent. Ontvang onderweg een melding als er een afstapmoment in de buurt is en laat je leiden door het slimme kompas.
 • Beschik over actuele fietsroutes
 • Raak nooit meer de weg kwijt
 • In Nederland en België

Groendak aanlegset

Aan de slag met een duurzamere woning? Maak jouw dak groen. Met de alles in één groendak aanlegset van Het Groene Loket kun je direct aan de bak op het dak.
 • 20% korting
 • Duurzame en regenbestendige leefomgeving
 • Makkelijk zelf aan te leggen

Tips van de expert

Speelgoed...daar heb je misschien al meer dan genoeg van in huis. Welke bewuste keuzes kun je daarin maken? Deze maand deelt Laura de Jong 6 van haar favoriete speelgoedtips. Zo kies je duurzaam speelgoed waar je écht wat aan hebt.
 • Gratis groene inspiratie
 • Elke maand nieuwe tips
 • Extra korting

Kies voor écht groene stroom uit Nederland en bosgecompenseerd gas

Nog geen klant bij Greenchoice? Kies dan nu voor écht groene stroom en bosgecompenseerd gas. En meld je aan bij Samen Greenchoice, voor korting op producten die het verschil maken.

Ik word klant

Sluit je aan bij Samen Greenchoice

Al klant bij Greenchoice? Sluit je dan óók aan bij Samen Greenchoice en geef je spaarpunten aan de leukste en mooiste groene producten en projecten.

Ik meld me aan

Veelgestelde vragen

Wat houdt het Samen Greenchoice spaarprogramma in?

Met het Samen Greenchoice spaarprogramma kun je als klant van Greenchoice punten sparen. Iedere maand bouw je je tegoed op. Met dit tegoed profiteer je van korting op duurzame producten én belevenissen in de Samen Greenchoice winkel. Je kunt zelfs extra punten verdienen met jouw groene keuzes als je bijvoorbeeld besluit je contract te verlengen. Samen maken we Nederland groener!


Heeft dit antwoord geholpen?
Hoe spaar ik punten voor de Samen Greenchoice winkel?

Wanneer je klant bent bij Greenchoice kun je op verschillende manieren punten verdienen. Lees bij Zo werkt het op welke manieren je punten kunt verdienen! Na je aanmelding krijg je als bedankje binnen twee werkdagen een welkomsttegoed.


Heeft dit antwoord geholpen?
Wat kan ik met mijn gespaarde punten?

Je tegoed kun je inzetten voor korting op duurzame producten én belevenissen in de Samen Greenchoice winkel. Ook kun je ervoor kiezen een duurzame bijdrage te leveren en een van de goede doelen te steunen!


Heeft dit antwoord geholpen?
Ik wil graag meedoen, hoe kan ik me aanmelden?

Dat is heel eenvoudig, meld je hier aan. Je kunt gebruik maken van de inloggegevens die reeds bij ons bekend zijn. Je begint direct met sparen én als bedankje krijg je binnen twee werkdagen je welkomsttegoed.


Heeft dit antwoord geholpen?
Waar kan ik aanvullende informatie vinden over het Samen Greenchoice spaarprogramma?

Aanvullende informatie kun je terugvinden bij de veelgestelde vragen in de Samen Greenchoice winkel. Verder kun je voor vragen over het Samen Greenchoice spaarprogramma telefonisch contact opnemen met de Samen Greenchoice helpdesk op 010-204 30 97 of per email op info@samengreenchoice.nl.


Heeft dit antwoord geholpen?

Vragen? Wij helpen je graag

Telefoon

010 204 30 97

Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00