Voordeel op allerlei producten

  • Tot wel 50% op producten en uitjes
  • Uitgeven om het verschil te maken
  • Extra welkomsttegoed voor bestaande klanten
Sluit je aanInloggen

Het enige spaarprogramma dat niet om sparen draait

Groene stroom en ook nog eens korting op producten? Daarvoor moet je bij Greenchoice zijn! Dus wij zeggen, begin vandaag nog met níet sparen en geef je spaarpunten uit.

Doe mee met Samen Greenchoice

Samen gaan we sneller dan alleen, daarom is er Samen Greenchoice. Voor iedereen die gek is op slimme keuzes én voordeel. Als deelnemer ontvang je iedere maand automatisch punten. Voor korting op allerlei producten, energiebesparende artikelen of je doneert je punten aan bos- en natuurprojecten. Daarnaast krijg je tips en tricks om zuiniger om te gaan met je spullen, je eten en alles om je heen. Sluit je aan!

Geef je punten uit aan allerlei producten

Je kunt alle kanten op in onze Samen Greenchoice winkel. Of je nu graag een boeketje van gecertificeerde kwekers wilt of blij wordt van plasticvrije zeep. Ook vind je in onze winkel de Energiebox boordevol producten en tips waar je direct mee bespaart. En wat denk je van een groen dak? Daar worden wij ook vrolijk van!

Draag bij aan meer natuur

Met Samen Greenchoice kan je je punten ook inzetten om bij te dragen aan het herstellen, beschermen en aanplanten van bos en natuur. Bijvoorbeeld met een donatie aan Buur Maakt Natuur, waarmee je zorgt voor meer biodiversiteit in Nederland. Of doneer punten om 10m2 bos in Nepal bij te laten planten door The Green Intelligence. Hoe mooi is dat!

Groene stroom, maar dan anders

We kunnen nog veel meer dan groene stroom leveren. Daarom stimuleren we slimme keuzes op allerlei vlakken, met tips van experts en inspiratie van een team van enthousiastelingen. Zo geven we elkaar energie!

Ontdek de Samen Greenchoice winkel

Samen doneren voor The Green Intelligence

Doneer samen met Greenchoice en help mee om bos in Nepal te herstellen. Met elke donatie van €3,50 stort Greenchoice namelijk ook €3,-. Zo herstellen we samen per donatie 10 m² bos in Nepal.

Groendak aanlegset

Aan de slag met een beter geïsoleerde woning? Maak jouw dak groen. Met de alles in één groendak aanlegset van Het Groene Loket kun je direct aan de bak op het dak. En met Samen Greenchoice krijg je 20% korting!
Laura de Jong houdt speelgoed van haar merk Lauraenjames omhoog

Tips van de expert

Speelgoed...daar heb je misschien al meer dan genoeg van in huis. Welke keuzes kun je daarin maken? Laura de Jong deelt 6 van haar favoriete speelgoedtips. Zo kies je speelgoed waar je écht wat aan hebt.

Kies voor 100% groene stroom uit Nederland en bosgecompenseerd gas

Nog geen klant bij Greenchoice? Kies dan nu voor 100% groene stroom en bosgecompenseerd gas. En meld je aan bij Samen Greenchoice, voor korting op producten die het verschil maken.

Ik word klant

Sluit je aan bij Samen Greenchoice

Al klant bij Greenchoice? Sluit je dan óók aan bij Samen Greenchoice en geef je spaarpunten aan de leukste en mooiste producten en projecten.

Ik meld me aan

Veelgestelde vragen

Hoe spaar ik punten voor de Samen Greenchoice winkel?

Wanneer je klant bent bij Greenchoice kun je op verschillende manieren punten verdienen. Lees bij Zo werkt het op welke manieren je punten kunt verdienen! Na je aanmelding krijg je als bedankje binnen twee werkdagen een welkomsttegoed.


Heeft dit antwoord geholpen?
Wat kan ik met mijn gespaarde punten?

Je tegoed kun je inzetten voor korting op allerlei producten én belevenissen in de Samen Greenchoice winkel. Ook kun je ervoor kiezen een goed doel te steunen!


Heeft dit antwoord geholpen?
Ik wil graag meedoen, hoe kan ik me aanmelden?

Dat is heel eenvoudig, meld je hier aan. Je kunt gebruik maken van de inloggegevens die reeds bij ons bekend zijn. Je begint direct met sparen én als bedankje krijg je binnen twee werkdagen je welkomsttegoed.


Heeft dit antwoord geholpen?
Waar kan ik aanvullende informatie vinden over het Samen Greenchoice spaarprogramma?

Aanvullende informatie kun je terugvinden bij de veelgestelde vragen in de Samen Greenchoice winkel. Verder kun je voor vragen over het Samen Greenchoice spaarprogramma telefonisch contact opnemen met de Samen Greenchoice helpdesk op 010-204 30 97 of per email op info@samengreenchoice.nl.


Heeft dit antwoord geholpen?

Vragen? Wij helpen je graag

Telefoon

010 204 30 97

Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00