Exclusief FNV ledenvoordeel

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Exclusief FNV-ledenvoordeel op groene energie van Greenchoice

Greenchoice en FNV werken al ruim 10 jaar samen om Nederland te vergroenen. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer we kunnen bereiken. Als FNV-lid profiteer je van een blijvend scherp tarief op groene energie. Sluit je aan bij Greenchoice, bouw mee aan een duurzamer Nederland én bespaar op je energierekening! Al ruim 25.000 FNV-leden stapten over.

  • 100% windstroom en bosgecompenseerd gas
  • Blijvend scherp tarief voor FNV-leden
  • Extra voordeel op duurzame producten en belevenissen via ons spaarprogramma Samen Greenchoice

 

Overstappen is heel eenvoudig. Bereken hier zelf je voordeel en meld je direct aan. Ben je al klant bij Greenchoice en FNV-lid? Dan kun je ook gebruik maken van het aanbod.

Korting op zonnepanelen

In ons land schijnt de zon vaak genoeg om zelf groene energie op te wekken met zonnepanelen. 180.000 Greenchoice klanten doen dat inmiddels al. Wij helpen jou graag om ook zelf zonne-energie op te wekken. Als FNV-lid ontvang je € 100 korting op een zonnepaneleninstallatie en een gratis btw-teruggave service ter waarde van € 119. We zetten alle voordelen voor jou als FNV lid van zonnepanelenvia Greenchoice voor je op een rij:

  • Verdien je investering in 5 tot 7 jaar terug
  • Uniek: 5 jaar opbrengstgarantie
  • Krijg 10 jaar systeemgarantie 
  • Kies voor de btw-teruggave service
  • Ieder moment inzicht in je teruglevering via de Greenchoice app

Natuurlijk kies je voor groen

Greenchoice is niet zomaar een energiebedrijf, maar een groene beweging waar iedereen zich bij kan aansluiten. Al 20 jaar brengen we samen met onze klanten groene energie dichterbij. Greenchoice helpt bij het opwekken van stroom, het besparen van energie en is een van de grootste bosbeschermers ter wereld. Sluit je ook aan bij de groenste energiebeweging van Nederland.

Logo Greenchoice Greenchoice
4,5 5
Greenchoice 4 5879 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg