FNV ledenvoordeel bij Greenchoice

Energieke keuzes: Exclusieve voordelen voor FNV-leden!

Ook in 2024 bundelen FNV en Greenchoice opnieuw hun krachten. Speciaal voor FNV-leden bieden we exclusieve vaste contracten met voordelige tarieven en een loyaliteitskorting aan. Maak jouw keuze voor een vliegende start met een korting van 75 euro bij een 1-jarig contract, een dubbel voordeel van 150 euro bij een 2-jarig contract, of een indrukwekkende korting van 200 euro bij een 3-jarig contract voor jouw energie! Jij hebt de touwtjes in handen, want we willen dat jouw energiekeuze perfect aansluit bij jouw wensen en voordeel. 

*Let op! De vermelde kortingen zijn van toepassing op de combinatie van twee producten (stroom en gas). Als je voor één product kiest, geldt de helft van de genoemde korting. 

Over de samenwerking tussen FNV en Greenchoice

Ook in 2024 bundelen FNV en Greenchoice opnieuw hun krachten. Speciaal voor FNV-leden bieden we exclusieve vaste contracten met voordelige tarieven en een loyaliteitskorting aan. Daarnaast hebben we diverse andere slimme producten om slimme stappen te zetten voor je woning, portemonnee en toekomst. Al meer dan 10.000 FNV-leden maken hier gebruik van. Samen maken we alles om ons heen, stap voor stap, een stukje vrolijker.