Delen Duurzame Energie Woonkracht10

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Een variabele prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies voor sociale energie via Delen Duurzame Energie-Woonkracht10

Stap over naar energie via DDE-Woonkracht10 en kies voor:

  • Een zeer scherp tarief!
  • 100% zonnestroom van eigen collectieve zonnedaken
  • Variabel contract
  • Bosgecompenseerd gas

 

Delen Duurzame Energie-Woonkracht10 (DDE-Woonkracht10) is een lokale energiecoöperatie die in samenwerking met woningbouwcorporatie Woonkracht10 meerdere collectieve zonnedaken gaat realiseren de komende periode. Als huurder kun je hieraan meedoen zónder vooraf geld in te leggen. Door deel te nemen kun je via groene energieleverancier Greenchoice een enorm scherp energiecontract afsluiten.

Hoe werkt het?

- Als deelnemer word je lid van de energiecoöperatie en heb je via een wettelijke regeling recht op een teruggave van de energiebelasting
- In plaats van zelf te investeren, regelt DDE-Woonkracht10 de financiering van de zonne-installaties
- De belastingkorting gaat naar DDE-Woonkracht10 om de installaties te financieren en onderhouden
- De stroom die de zonnepanelen produceren wordt via Greenchoice tegen een zeer laag tarief (door)geleverd aan de deelnemers

Hoeveel is mijn voordeel?

Dat kun je op deze pagina zelf berekenen! Vul op deze pagina je postcode en verbruik in en zie direct hoeveel ons energiecontract SamenZon Variabel Plus jou gaat kosten en vooral hoeveel het je gaat bespáren!

Hoe doe ik mee?

Greenchoice kan de goedkope stroom (en gas) aanbieden zodra de zonne-installaties stroom produceren. Je kunt wel al nu jouw interesse kenbaar maken via DDE-Woonkracht10. Het streven is om iedereen die mee wil doen, een plek te geven. Echter, het realiseren van de zonnedaken is mensenwerk en kost tijd. Hoe eerder je aangeeft mee te willen doen, hoe groter de kans dat je bij de eerste lichting(en) zit.

> SCHRIJF JE NU IN ALS ASPIRANT LID!

Disclaimer

- Er zijn wettelijke voorwaarden verbonden aan jouw deelname, dus we kunnen niet garanderen dat je mee kan en mag doen. DDE-Woonkracht10 controleert na jouw inschrijving of je voldoet aan deze voorwaarden en laat dit z.s.m. aan je weten.
- Hoewel de stroomprijs vaststaat de komende jaren (o.b.v. onze collectieve zonnedaken), is de variabele gasprijs afhankelijk van de markt. De gasprijs die je op deze pagina ziet is daarom een indicatie en kan op moment van afsluiten en tijdens de looptijd (halfjaarlijks) wijzigen.

Logo Greenchoice Greenchoice
3,5 5
Greenchoice 4,1 5190 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg