Regel al je energiezaken gemakkelijk zelf met de Greenchoice app!

Als groenste energiebeweging van Nederland helpen wij onze klanten met energie opwekken en besparen en bieden wij de beste service. Met de gratis Greenchoice app kan je veel energiezaken zelf regelen. Simpel, altijd en overal. Zo krijg je grip op je energierekening!

- Altijd inzicht in jouw verbruik en teruglevering
- Pas gemakkelijk je termijnbedrag aan
- Geef je meterstanden door
- Wijzig je contact- en/of betaalgegevens
- Geef een verhuizing door aan ons
- Bekijk alle betalingen en jaarnota's

Download de app op je mobiele telefoon:

Samen Greenchoice - voordeel voor de
wereld én jezelf

Doe jij al mee met ons spaarprogramma? Met jouw gespaarde punten profiteer je van duurzame aanbiedingen. Zo stimuleren we duurzaam gedrag, voordelig voor de wereld én voor jezelf. Meld je aan en krijg als bedankje een welkomsttegoed. Bovendien ontvang je als appgebruiker 500 extra Samen Greenchoice punten.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik besparen met de Greenchoice app?
Energie besparen start met inzicht in je energieverbruik. In onze app zie je je verbruik op maand- en dagbasis én zelfs op uurbasis. Later dit jaar vind je in de app ook de opbrengst van WindVangers terug én inzicht in je verbruik per categorie.
Wil je verder aan de slag met het verduurzamen van je energiehuishouden? In de nieuwe app vind je meer over de aanschaf van zonnepanelen of doe eenvoudig de persoonlijke woningscan.
Waar zie ik de opbrengst van mijn WindVangers in de app?
In de nieuwe app vind je de totale opbrengst van WindVangers terug bij ‘extra producten’. De opbrengst per jaar, maand en dag vind je ook terug in het verbruiksoverzicht. Zo weet je direct hoeveel energie je in totaal verbruikt en opwekt.
Ik heb de app gedownload, maar inloggen lukt niet. Wat nu?
Als je voor de eerste keer de nieuwe app gebruikt moet je eenmalig inloggen met je bestaande inloggegevens van Mijn Greenchoice. Op Mijn Greenchoice log je altijd in met het bij ons bekende e-mailadres. Controleer eerst of je hetzelfde e-mailadres gebruikt!

Als het dan nog niet lukt, is je wachtwoord onjuist. Klik hier om je wachtwoord te herstellen.

Bij Greenchoice kies je altijd voor groene energie.
Écht groene stroom en bosgecompenseerd gas.

Bekijk onze tarieven

Al ruim 600.000 klanten gingen je voor

Logo Greenchoice Greenchoice
4,5 5
Greenchoice 4 5879 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg