wek je stroom samen op

  • Altijd een coöperatie bij jou in de buurt
  • Profiteer van de opbrengsten
  • Wek je stroom lokaal op

Zelf stroom opwekken kan ook samen

Je dak is te klein, je woont in een flat, je vindt zonnepanelen niet mooi… En een eigen windmolen? Dat kan toch helemaal niet? Dan hebben wij goed nieuws! Dankzij lokale energiecoöperaties kan ook jij zelf groene stroom opwekken, samen met mensen uit jouw buurt.

Partner van 130 lokale energiecoöperaties

Greenchoice ondersteunt ruim 130 lokale energiecoöperaties. Samen kunnen we écht het verschil maken. Zien hoe dat in de praktijk werkt? Bekijk de videoserie. 

Samen op weg naar 100% groen

Wij geloven dat lokale energiecoöperaties de basis vormen voor een échte overgang naar 100% groene stroom. Want: hoe meer mensen zelf stroom opwekken, hoe minder fossiele brandstoffen er nodig zijn. Benieuwd welke energiecoöperaties er bij jou in de buurt zijn? Bekijk dan het overzicht van onze partner HIER opgewekt.

Controle over jouw energierekening door samen op te wekken

Duurzame keuzes lijken soms onhaalbaar. Helemaal nu de energieprijzen de pan uit rijzen. Lokale energiecoöperaties zorgen ervoor dat je er niet alleen voor staat. Duurzame keuzes maken we samen! Lees hoe energiecoöperaties je verder kunnen helpen.

7 tips voor een lagere energierekening

In huis slimmer met energie omgaan? Ook met een aantal kleine handelingen kun je al een hoop energie besparen en je energierekening verlagen. Wij zetten 7 simpele tips op een rij!

Energiecoöperaties

Leer alles over opwekken met een energiecoöperaties. Ontdek met welke energiecoöperaties we samenwerken, hoe je je aansluit bij een energiecoöperatie, of hoe je er zelf een start.

Onze Theo weet alles over isolatie

Waar begin je als je je huis wilt isoleren? En kom je dan in aanmerking voor een subsidie? En is isoleren eigenlijk een werkwoord? In "Vraag het Theo" beantwoordt onze wandelende verduurzaming encyclopedie Theo de meest gestelde vragen over Isolatie