Greenchoice wint Zilveren Energie Award

Nieuwsbericht • 03 maart 2017

Met een mooie 7,9 hebben wij de Zilveren Energie Award van Pricewise gewonnen! De vergelijkingssite doet ieder jaar onderzoek naar de prijs en kwaliteit van energieleveranciers. Met slechts één tiende hoger heeft Oxxio de eerste plaats te pakken.

Alle energieleveranciers worden in het onderzoek beoordeeld op klantbeoordeling en prijsstelling. Beiden wegen mee voor 50%. Wij krijgen van klanten gemiddeld een 8,6 voor prijs-kwaliteit, het hoogste cijfer dat voor dit onderdeel werd gegeven. Ook scoorden wij het beste op het gemak van het overstappen, namelijk een 9,1.

Diane Klok, onze Commercieel directeur: “Wij zijn, ondanks dat we niet als eerste zijn geëindigd, toch erg blij met deze uitkomst. Helemaal omdat dit grotendeels is gebaseerd op de mening van de overstappende klanten. Daarnaast willen we onze groei dit jaar doorzetten, zodat we steeds meer klanten kunnen helpen in hun groene keuzes. We zullen daarom altijd 100% in Nederland opgewekte groene stroom en bosgecompenseerd gas aanbieden tegen uitstekende voorwaarden. En we investeren doorlopend om de beste service te kunnen blijven verlenen aan onze klanten. Natuurlijk hopen we hiermee in in 2017 bovenaan te eindigen bij de Pricewise Energie Award!“

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Greenchoice, Triodos Bank en Kyotolease maken de cirkel rond

07 maart 2018

Introductie United Economy

23 oktober 2018

Ook ons kantoor is supergroen!

08 september 2015
Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6655 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg