Greenchoice wint Zilveren Energie Award

Nieuwsbericht • 03 maart 2017

Met een mooie 7,9 hebben wij de Zilveren Energie Award van Pricewise gewonnen! De vergelijkingssite doet ieder jaar onderzoek naar de prijs en kwaliteit van energieleveranciers. Met slechts één tiende hoger heeft Oxxio de eerste plaats te pakken.

Alle energieleveranciers worden in het onderzoek beoordeeld op klantbeoordeling en prijsstelling. Beiden wegen mee voor 50%. Wij krijgen van klanten gemiddeld een 8,6 voor prijs-kwaliteit, het hoogste cijfer dat voor dit onderdeel werd gegeven. Ook scoorden wij het beste op het gemak van het overstappen, namelijk een 9,1.

Diane Klok, onze Commercieel directeur: “Wij zijn, ondanks dat we niet als eerste zijn geëindigd, toch erg blij met deze uitkomst. Helemaal omdat dit grotendeels is gebaseerd op de mening van de overstappende klanten. Daarnaast willen we onze groei dit jaar doorzetten, zodat we steeds meer klanten kunnen helpen in hun groene keuzes. We zullen daarom altijd 100% in Nederland opgewekte groene stroom en bosgecompenseerd gas aanbieden tegen uitstekende voorwaarden. En we investeren doorlopend om de beste service te kunnen blijven verlenen aan onze klanten. Natuurlijk hopen we hiermee in in 2017 bovenaan te eindigen bij de Pricewise Energie Award!“

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Greenchoice experimenteert met 24/7 groene stroom

29 januari 2020

Nieuwe tentoonstelling over duurzame energie in NEMO

19 december 2014

Vooroplopers en aanpakkers gezocht

12 april 2019
Logo Greenchoice Greenchoice
4,5 5
Greenchoice 4 5879 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg