WindVangers

  • Deel mee in de opbrengt van onze windmolens met jouw WindVanger
  • Check de opbrengst van jouw WindVanger in de app
  • Samen verduurzamen we Nederland
Al klant? Koop WindVangers

Doe mee met de windvangers van Greenchoice

Wil je op een leuke en makkelijke manier je steentje bijdragen aan een groenere wereld? Met WindVangers van Greenchoice investeer je in een stukje windmolen, waarvan de opbrengst voor jou is. In de app zie je de opbrengst van je WindVangers. Met het geld dat je vooruit betaalt, bouwen wij nieuwe windmolens. Zo versnellen we samen de energietransitie door toe te werken naar 100% Windenergie uit Nederland 

Wat zijn windvangers

Greenchoice WindVangers zijn niets anders dan de opbrengst van een stukje windmolen. Met de aankoop van WindVangers ontvang je jaarlijks 125 kWh aan groene stroom, die wordt afgetrokken van je jaarnota. In de Greenchoice app zie je exact wat dit jou oplevert. Houd de app dus goed in de gaten. Bovendien betaal je vooraf een vast bedrag. Ook wanneer de prijzen voor stroom stijgen, betaal je niets extra. Dat is nog eens de wind in de zeilen hebben.  

Windvangers voor trouwe klanten van Greenchoice

Ben je al klant bij Greenchoice, maar wil jij het milieu nog een extra handje helpen? Door WindVangers van Greenchoice te kopen help je ons te investeren in duurzame windenergie. Doordat je de kosten vooraf betaalt, weet je precies waar je aan toe bent. Bovendien help je ons nog sneller nieuwe windmolenparken te bouwen in Nederland. Zo maken we samen de wereld nog groener. Gebruik je onze app al? Naast je energieverbruik vind je hier ook terug hoeveel windenergie jouw stukje windmolen oplevert. Wacht dus niet langer en investeer eenvoudig in lokale en groene WindVangers. Laat die storm maar komen! 

Veelgestelde vragen

Wat is een WindVanger?
WindVangers zijn stukjes van de opgewekte stroom van onze eigen windmolens van het Hartelkanaal. In een interview legt WindVanger specialist Faron uit hoe het werkt. Met een WindVanger koop je een stukje van de opgewekte stroom van een windmolen. Een WindVanger heeft jaarlijks een gegarandeerde stroomopbrengst van 125 kWh.
Wat levert een WindVanger op?
De WindVanger levert gegarandeerd 125kWh per jaar op en deze wordt in mindering gebracht op je jaarnota. De energie die jouw WindVanger opwekt, wordt afgetrokken van je jaarnota. Je krijgt de kale stroomprijs en btw vergoed. Benieuwd hoe hard het waait? In de Greenchoice App kun je precies zien wat jouw WindVangers hebben opgewekt.
Word ik met WindVangers eigenaar van een windmolen?
Per WindVanger krijg je gegarandeerd 125 kWh opgewekte stroom van onze Nederlandse windmolens. Je wordt dus geen eigenaar en je hoeft geen onderhoudskosten te betalen.
Ik ben nog geen klant van Greenchoice, kan ik ook WindVangers kopen?
Heb je nog geen energiecontract bij Greenchoice en wil je ook WindVangers kopen? Dat kan. Meld je dan hier aan en krijg je eerste WindVangers cadeau!
Kan ik gebruik maken van WindVangers als ik zelf al op een andere manier opwek?
Dat kan! Houd er wel rekening mee dat je de stroom die je zelf al opwekt afhaalt van het getoonde verbruik. Op basis van het resterend verbruik mag je maximaal 80% WindVangers kopen. Het getoonde verbruik is inclusief eigen opwek middels zonnepanelen en winddelen, mits deze informatie bij ons bekend is.
Wat is het voordeel van WindVangers?
De stroom die je opwekt, trekken we af van je jaarnota. Je kunt meerdere WindVangers kopen. Tot wel 80% van je totale stroomverbruik. Per WindVanger garanderen we jou een opwek van 125 kWh per jaar. Met een vaste stroomprijs voor 3 tot 15 jaar verzeker je jezelf tegen toekomstige prijsstijgingen. Je krijgt de kale stroomprijs en btw vergoed. Je betaalt eenmalig voor de gehele looptijd en Greenchoice neemt de onderhoudskosten van de windmolens voor haar rekening.

Investeer in de opbrengst van een windmolen en draag bij de verduurzaming van Nederland

Bekijk jouw persoonlijke aanbod

Samen maken we Nederland steeds groener

Greenchoice WindVangers voor nieuwe klanten

Ben je nog geen klant bij Greenchoice? Stap dan eenvoudig over en kies voor 100% groene stroom uit Nederland. WindVangers zijn er namelijk alleen voor onze klanten. Om overstappen nog aantrekkelijker te maken krijgen nieuwe klanten van ons hun eerste Greenchoice WindVangers cadeau. En om het nog leuker te maken, krijg je ook nog eens 1.500 extra punten voor ons spaarprogramma Samen Greenchoice. Daarmee belonen we jouw duurzame keuzes. Jij blij, wij blij, aarde blij.

Looptijd
Prijs
Opwek (kWh)
3 jaar
€69,00
375
5 jaar
€112,00
625
10 jaar
€221,00
1250
15 jaar
€328,00
1875
Logo Greenchoice Greenchoice
4,5 5
Greenchoice 4 5879 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg