Energiezuinig wonen met online woningscan

Nieuwsbericht • 11 april 2019

Ben je benieuwd waar je kan beginnen met het verduurzamen van je woning? Met de HomeQgo duurzame woningscan ontdek je binnen vijf minuten waar je als eerst mee aan de slag kunt gaan. Zo verduurzaam je je huis op een makkelijke én voordelige manier. 

Duurzaamheid begint thuis
Er zijn zoveel mogelijkheden om je huis te verduurzamen, dat huiseigenaren hier wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Na het beantwoorden van enkele simpele vragen laat de online woningscan zien welke maatregelen het beste passen bij de woning. De online tool brengt kosten, opbrengsten en terugverdientijd overzichtelijk in beeld. Zo zie je direct het financiële voordeel. Via de tool wordt direct een offerte aangevraagd en met behulp van data en technologie krijg je direct een persoonlijk energieadvies.

Gedeelde missie
Greenchoice is met HomeQgo een samenwerking aangegaan om klanten meer inzicht te geven waar te beginnen met het verduurzamen van de woning. De missie van Greenchoice om de versneller en verbinder te zijn op weg naar 100% groene energie sluit naadloos aan op de missie van HomeQgo: een duurzaam huis voor iedereen. Een duurzame woning draagt bij aan een beter milieu, zorgt voor lagere maandlasten en voor meer wooncomfort. Bovendien kan het de waarde van de woning verhogen.

Vaart achter de energietransitie
Net als Greenchoice wil HomeQgo vaart zetten achter de energietransitie. Pepijn Post, Managing Director van HomeQgo: “We bieden de snelste weg naar de juiste oplossing voor het verduurzamen van een woning. HomeQgo is een platform, waarbij we samenwerken met diverse andere bedrijven, die allemaal op hun vlak hun bijdrage hebben. Zo zijn we heel blij dat Greenchoice zich aansluit op ons platform: met hun bereik, zeker bij de bewuste groene woningeigenaar, kunnen we samen nog meer goede stappen zetten in de energietransitie.”

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Groene keuzes maken als woningprofessional

04 juli 2018

Greenchoice gaat voor Altijd Groen op HIER opgewekt

20 oktober 2020

Samen impact maken door mangroven van Guinee-Bissau te herstellen

22 april 2021
Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6628 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg