Zon uit Nederland

100% zon en bosgecompenseerd gas

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Een variabele prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Nederlandse zonne-energie

De zon is een onuitputtelijke energiebron waar we zelfs met ons klimaat in Nederland goed gebruik van maken. De productie en het benutten van zonne-energie in Nederland groeit nog steeds. En dat is een mooie ontwikkeling voor jou als consument, want zonnestroom is nu voor iedereen bereikbaar. Met Greenchoice profiteer je ook zonder je eigen zonnepanelen van deze energie. Kies nu voor Zon uit Nederland en verbruik voortaan 100% groene zonnestroom van eigen bodem in combinatie met 100% bosgecompenseerd gas. 

De prijzen voor zonnestroom en groen gas variëren elk jaar. Kies je voor een variabel tarief, dan verandert jouw tarief jaarlijks mee. Liever een vast voordelig tarief voor één of drie jaar? Dat kan natuurlijk ook!

Zonprojecten in Nederland

In Nederland gebruiken we zonnepanelen die uv-licht omzetten in energie. Op deze manier zijn we niet afhankelijk van een blauwe lucht, want uv-straling komt ook vrij wanneer het bewolkt is. Zo wekken we bij typisch Hollands weer gewoon zonne-energie op. De zonnestroom die Greenchoice levert, wordt opgewekt via de zonnepanelen van collectieve zonprojecten, projectontwikkelaars en coöperaties. Deze coöperaties zijn lokale bronnen van jouw Nederlandse zonne-energie. De stroom die de zonnepanelen van onze partners opwekken, wordt aan het elektriciteitsnet teruggeleverd, zodat jij op jouw adres mee profiteert van duurzame zonne-energie. Nieuwsgierig welke bronnen er bij jou in de buurt zijn? Check hier alle Greenchoice opwekkers.  

Benieuwd uit welke bronnen onze duurzame energie komt? Bekijk ons algemene stroometiket 2019, waarin alle bronnen zijn uitgesplitst in één helder overzicht. 

De kleine groene lettertjes
De belangrijkste zaken én alle uitgebreide voorwaarden vind je terug in de 
Algemene voorwaarden en de contractvoorwaarden.

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5153 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg