Woningscan

  • Gratis online woningscan
  • Snel inzicht in de kosten en besparing
  • Vraag direct een offerte aan

Energiezuinig wonen begint met de woningscan

Waar moet je beginnen om je woning duurzamer te maken? Start de woningscan van onze partner HomeQgo en ontdek binnen vijf minuten welke maatregelen de beste zijn. Je krijgt inzicht in de kosten, de besparing en wat het je oplevert. Vraag direct een offerte aan en start met duurzaam wonen.

Isoleren

Verwarm je huis, niet de aarde. Door je woning te isoleren zorg je ervoor dat er in de winter minder warmte ontsnapt naar buiten. Tegelijkertijd blijft het in de zomer binnen koel en comfortabel.

Zonnepanelen

De mooiste energie is zelf opgewekte energie. De aanschaf van zonnepanelen is een duurzame investering die zichzelf terugverdient.

Duurzaam verwarmen

De warmtepomp is het alternatief voor verwarmen met aardgas. De warmtepomp gebruikt de warmte uit de buitenlucht om het water van je cv-ketel voor te verwarmen. Zo bespaar je flink op je gasverbruik.

Bij Greenchoice kies je altijd voor groene energie.
Écht groene stroom en bosgecompenseerd gas.

Bekijk onze tarieven

Al ruim 600.000 klanten gingen je voor

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de woningscan?
Het werkt eenvoudig. Vul je gegevens in en start de woningscan. Na het beantwoorden van enkele simpele vragen laat deze online tool zien welke maatregelen voor jouw woning het beste passen. Indien gewenst, kun je direct een offerte aanvragen. Daarna neemt een adviseur telefonisch contact met je op voor een offerte op maat. Eventuele vragen kun je direct aan de adviseur stellen. Is de offerte akkoord, dan wordt er een afspraak gemaakt voor de installatie.
Hoe komt het advies tot stand?
De geavanceerde woningscan van HomeQgo analyseert de woning en rekent meer dan 100.000 opties om tot het juiste advies te komen. Alle maatregelen en combinaties worden doorberekend. De adviestool maakt gebruik van openbare data op basis van je adresgegevens.
Bij wie kan ik met vragen terecht over het advies van de woningscan en de offerte?
Heb je vragen over het advies zelf kun je contact opnemen met onze partner HomeQgo tel. 085-3030885. Heb je vragen over de offerte? Een adviseur neemt na het uitbrengen van de offerte altijd nog telefonisch contact met je op voor verdere details over je woning. Je kunt hem alle vragen stellen. Heb je daarna nog vragen, neem dan contact op met het nummer dat op de offerte vermeld staat.
Wie is HomeQgo?
HomeQgo is een woningscan die advies geeft op basis van woningkenmerken welke maatregelen je het beste kunt nemen om je woning te verduurzamen. Voor de installatie van deze maatregelen kun je direct offertes aanvragen van aangesloten partners. Greenchoice is met HomeQgo een samenwerking aangegaan om je meer inzicht te geven waar je moet beginnen met het verduurzamen van je woning.
Hoe kan ik de maatregelen uit het advies betalen?
Duurzame maatregelen verdien je meestal terug via je energierekening. Je kan zelfs direct nadat je de duurzame maatregelen hebt genomen je termijnbedrag verlagen. De duurzame maatregelen kun je bijvoorbeeld betalen met je spaargeld, extra lenen in je hypotheek of een persoonlijke lening van bijvoorbeeld het energiebespaarfonds. Ook kun je de zonnepanelen van Greenchoice huren. Daarnaast helpen subsidies vanuit de overheid om de kosten van de maatregelen te verlagen.

Vragen? Wij helpen je graag

010 478 23 26 Lokaal tarief
Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur
Op zaterdag tussen 8:30 en 17:00
Logo Greenchoice Greenchoice
4,5 5
Greenchoice 4 5879 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg