Drie goede doelen ontvangen steun van Greenchoice

28 december 2022

Zoals iedereen weet zijn het onrustige tijden op dit moment. Voor Greenchoice reden om budget dat in andere jaren voor relatiegeschenken gereserveerd is, dit jaar te schenken aan drie goede doelen die het hard nodig hebben. We doneren dit jaar €7.500,- per goed doel:  

  • Stichting Jarige Job 
  • Stichting Energiebank Nederland  
  • Het kansfonds  

Stichting Energiebank Nederland wil energie als eerste levensbehoefte bereikbaar houden voor iedereen. Ze helpen huishoudens om hun energierekening blijvend te verlagen. Het Kansfonds helpt – de meer dan 1 miljoen mensen in Nederland die geen thuis hebben – een thuis te geven. En in Nederland zijn ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job geeft met hun verjaardagsboxen ieder jaar meer dan 100.000 kinderen een onvergetelijke verjaardag. “Deze donatie is zeer welkom”, zegt Huib Lloyd, Directeur en oprichter van Stichting Jarige Job. “Helaas maken we een flinke groei mee bij Stichting Jarige Job. De meeste bedrijven willen groeien, maar bij ons gaat de champagne open op het moment dat we niet meer groeien.”  

We roepen iedereen - die het kan missen - op om ook te doneren, alle beetjes helpen. Samen zorgen we zo nog wat beter voor elkaar! 

Lees ook deze artikelen

Greenchoice wint regelmatig awards

Greenchoice wederom uitgeroepen tot klantvriendelijkste in de categorie energie

12-05-2023

Uitkomst ACM-onderzoek: Greenchoice hanteert redelijke tarieven

04-05-2023

Greenchoice voert de bij bij

21-04-2023