Greenchoice wint Award Klantvriendelijkste Energieleverancier 2017!

nieuwsbericht • 21 april 2017

 

Het begint bijna te wennen. Gisteravond hebben wij voor de derde week op rij een mooie prijs in ontvangst mogen nemen, namelijk Klantvriendelijkste Energieleverancier 2017! Deze publieksprijs werd uitgereikt door SAMR tijdens het CustomerFirst Gala in het Beatrix Theater in Utrecht. In de afgelopen weken ontvingen we al de Award voor meest duurzame merk van Nederland door de Sustainable Brand Index én (voor de 4e keer) de Award voor meest klantgerichte energieleverancier. Wij zijn drie dubbel en dwars trots!

 

CustomerFirst gala

Stichting NCCA, SAMR en CustomerFirst bundelden hun krachten en organiseerden de tiende edtie het CustomerFirst Gala. Tijdens deze avond voor professionals in customer service, klantcontact en customer experience werden vak- (NCCA), publieks- (SAMR) en MVO-prijzen (Customerfirst) uitgereikt.

 

Online onderzoek door SAMR onder Nederlandse consument

Winnaars van publieksprijzen werden bepaald aan de hand van een continu online onderzoek onder Nederlandse consumenten. De respondenten werden willekeurig geselecteerd uit De Onderzoek Groep, het consumentenpanel van SAMR. In 2016 zijn er ruim 50.000 waarnemingen opgehaald. In de ranking werden bedrijven die een ondergrens van 100 waarnemingen behaalde opgenomen.

 

Overall- en branchewinnaars

De overall winnaar van Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland is Coolblue. Andere branchewinnaren waren onder andere Landal GreenParks, Regiobank en Simyo.

 

“Super trots!”

Kees de Vreugd, Operationeel directeur van Greenchoice: “ontzettend gaaf dat we óók deze waardering mogen ontvangen! Na de mooie prijzen van afgelopen twee weken is ook dit een mooie waardering van onze klanten. Door goed te luisteren naar onze klanten, dicht bij onszelf te blijven en de goede dingen goed te doen werken we samen aan de verdere verduurzaming van onze samenleving. Iedere dag opnieuw gaan alle Greenchoice collega’s daar keihard mee aan de slag. Het is mooi dat dat nu ook van buitenaf wordt gezien. Ik ben wederom supertrots!”

 

 

 

 

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

De koffie staat zaterdag klaar bij een duurzame huiseigenaar

22 oktober 2014

Coöperatie Ondergrond winnaar van personeelsactie Greenchoice

20 mei 2020

Bedrijventerreinen verduurzamen: energiewinst voor ondernemers

12 oktober 2021
Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6655 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg