Vriendelijk gaat het snelst

We hebben ontdekt dat je met een glimlach sneller iets verandert. En dus zijn we superblij dat we weer zijn verkozen tot klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland. Zo kunnen we mensen echt in beweging zetten. Samen gaan we keihard voor de planeet!

 

Hier doen we het eigenlijk niet voor

Prijzen winnen is te gek. We zijn niet alleen de klantvriendelijkste maar ook het duurzaamste merk van Nederland! Dat maakt ons trots. Maar ook ongeduldig, want die prijzen betekenen dat nog niet iedereen groene keuzes maakt. Duurzaam moet de standaard worden. Dan zijn die awards ook niet meer nodig.

We zijn vooral trots omdat het consumenten zijn die ons die waardering geven. Omdat zij zien dat wij niet alleen praten over groen en duurzaam, maar vooral een stapje harder zetten en écht bezig zijn om de energietransitie te versnellen. En daar zijn we hen ontzettend dankbaar voor!

De duurzaamste

Het duurzaamste merk van Nederland. Dat betekent dat heel veel mensen weten wat wij aan het doen zijn en wat ons doel is. En toch zeggen we het graag nog een keer: wij investeren in kennis, technologieën en duurzame projecten, zodat we samen met jou voorop blijven lopen.

Dichtbij opgewekt

We weten wat we moeten doen: duurzaam dichtbij brengen. Dit doen we door groene keuzes voor iedereen vanzelfsprekend te maken: energie besparen én dichtbij opwekken. En we gaan verder. Samen met klanten, bedrijven en iedereen die Nederland duurzamer wil maken. Niets doen is geen optie. Als dát opvalt en we daar prijzen voor winnen, dan krijgen we die heel graag.

Het betekent dat we op de goede weg zitten. Zo bouwen wij samen met onze 400.000 klanten aan een betere wereld met de inzet van 100% groene energiebronnen uit eigen land.

  • Écht groene stroom: duurzaam en dichtbij opgewekt
  • 100% bosgecompenseerd gas: gegarandeerde compensatie voor de CO2 uitstoot van onze klanten
  • Makkelijk en snel zelf regelen: online via Mijn Dossier en de app

Doe je mee?

We kunnen jouw energie goed gebruiken!