Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Een variabele prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Voordelige groene energie voor studenten en starters

Heb je er weleens over nagedacht waar de stroom in jouw huis eigenlijk vandaan komt? Bij Greenchoice is dat gegarandeerd Nederlandse groene stroom. Nu tijdelijk met knetter scherpe tarieven speciaal voor studenten en starters. Combineer nu je duurzame Greengood apparatuur met 100% groene stroom in jouw studentenhuis. Lekker slim en duurzaam bezig.

  • Knetterscherpe tarieven voor studenten en starters
  • 100% Nederlandse groene stroom en bosgecompenseerd gas
  • Top service

De beste energie is natuurlijk de energie die we niet gebruiken. Daarom werkt Greenchoice samen met Bundles om studentenhuizen te verduurzamen door de stroomslurpende apparaten in studentenhuizen te vervangen door energiezuinige opties. Met Greengood huur je een duurzaam witgoed apparaat, zoals wasmachines, drogers of vaatwassers. Bekijk hier de Greengood abonnementen. 

Van bezit naar gebruik


Waarom zou je een dure wasmachine kopen als je maar een paar jaar in hetzelfde studentenhuis woont? Bij Bundles sluit je zo een extra voordelig Greengood abonnement af voor een nieuwe wasmachine, droger of vaatwasser. Je betaalt voor het gebruik en niet voor het bezit. Wel zo duurzaam.

Greengood is een initiatief van

         

Logo Greenchoice Greenchoice
3,5 5
Greenchoice 4,1 5190 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg