Samen Nederland groener maken?

SportStroom en Greenchoice

Als energiepartner van deze sportverenigingen is het doel van SportStroom collectief voordeel te realiseren. Maar niet alleen de verenigingen profiteren hiervan, ook de leden!

Via ons ledencollectief kunt u zich als particulier aanmelden voor stroom en gas. Na aanvang van de levering door Greenchoice krijgt u een berichtje van SportStroom waarin u kunt aangeven aan welke vereniging de premie dient te worden uitbetaald.

In samenwerking met Sportstroom heeft Greenchoice een aantrekkelijke collectieve aanbieding. Deze speciale aanbieding is alleen verkrijgbaar via deze website. Bij aanmelding verzorgt Greenchoice de overstap van A tot Z. U heeft daar zelf geen om kijken naar.

Over SportStroom

SportStroom is opgericht door sportbestuurders en koopt collectief stroom en gas in voor ruim 3.000 aangesloten deelnemers. SportStroom wil de energiepartner van sportverenigingen zijn. Daaronder verstaan wij het volledig ontzorgen met betrekking tot energie-inkoop, het faciliteren en uitvoeren van energiebesparende maatregelen en het zelf opwekken van energie. SportStroom is uw vraagbaak bij alle energiegerelateerde zaken.

Groene stroom

NL Wind100%

Groen gas

Bosgecompenseerd gas100%

Scherpe tarieven

Duurzaam hoeft niet duur te zijn: bij Greenchoice bent u altijd verzekerd van een scherp tarief. Of u nu voor onze variabele tarieven gaat, of voor onze vaste tarieven, u krijgt gegarandeerd 100% duurzame energie zonder dat u te veel betaalt.

Het totaal tarief (incl. btw) is inclusief overheidsheffingen en btw. De overheidsheffingen en netbeheerkosten gelden voor het kalenderjaar 2017. De overheidsheffingen gelden voor een maximaal jaarverbruik van 10.000 kWh stroom en 170.000 m3 gas. Bij een hoger verbruik hoort een ander tarief van de overheidsheffingen en varieert het totaal tarief. De netbeheerkosten kunnen wijzigen per kalenderjaar of tussentijds als de aansluitwaarde van uw aansluiting verandert. Deze berekening is gebaseerd op een gemiddelde grootte van de aansluitingen (3x25A voor stroom en G6 voor gas). De kosten kunnen afwijken van de kosten die o.b.v. uw verbruik maandelijks bij u in rekening worden gebracht.