Vind energiehulp in jouw buurt

16 juni 2023

Greenchoice heeft zelf een paar manieren om je te helpen met het besparen van energie en het betalen van die besparingen. Maar als je liever een adviseur aan huis hebt, dan heeft Milieu Centraal een goed gevulde en landelijk dekkende zoektool voor energie-advies. De tool staat op Verbeterjehuis.nl en is ontwikkeld in opdracht van het Ministerie van BZK.

Ben je zelf adviseur? Meld je aan!

Heeft jouw coƶperatie ook energiecoaches, energieklussers of andere vormen van persoonlijke energiehulp? Meld je dan gratis aan voor de zoektool. Zo kunnen inwoners in jouw gemeente de diensten van jouw coƶperatie snel en eenvoudig vinden. Daarnaast kunnen ook vrijwilligers die energiecoach willen worden in jouw buurt zich aanmelden. Voorwaarde voor opname in de zoektool is dat de diensten voor bewoners kosteloos zijn, of maximaal een paar tientjes kosten.

De informatie die energiecoaches geven is onafhankelijk, dus stuurt niet naar een specifiek product of bedrijf. Wil je meer informatie over de zoektool? Meer tekst en uitleg vind je op deze pagina.

Lees ook deze artikelen

Onze wijze van salderen onderwerp in uitzending Radar

11-03-2024

Evenement HIER opgewekt 2024

11-03-2024

Greenchoice spoort consument aan overdag stroom te gebruiken

21-02-2024