Onze nieuwe aanwinst: Edi Pinto

08 december 2022

Met plezier stellen we onze nieuwe aanwinst aan je voor: Edi Pinto. Edi is sinds 1 november gestart als accountmanager bij team Klantprojecten. Hij wordt de nieuwe contactpersoon voor de accounts van Sander van Schaik, die eerder dit jaar coördinator van het team werd.

Rotterdamse aanpak

Edi was hiervoor jarenlang werkzaam in de vastgoedbranche. Begonnen als makelaar en vervolgens acht jaar als zelfstandig vastgoedbeheerder aan de slag gegaan. Vlak voor zijn overstap naar Greenchoice heeft hij nog een jaar gewerkt als relatiemanager bij een landelijke leegstandbeheerder. Edi was onbekend met de energiebranche, maar is inmiddels goed ingevoerd. Met zijn Rotterdamse aanpak, enthousiasme en frisse blik zijn we ervan overtuigd dat hij een waardevolle toevoeging voor het team is.

Edi: "Opgeleid als vastgoedmakelaar en door de jaren heen ontwikkeld tot een accountmanager met de mouwen opgestroopt. Trotse vader van een koningskoppel en voetbaltrainer bij de Mini’s. Ik haal grote voldoening uit interactie met mensen. Energiek, veelzijdig en pragmatisch zijn eigenschappen die mij kenmerken. Zelfontwikkeling is mijn grote drijfveer. Soms wat direct, maar altijd opbouwend met een dosis positiviteit en humor. Met mijn overstap naar Greenchoice hoop ik mijn bijdrage te kunnen leveren aan een groenere toekomst. De energietransitie is namelijk niet alleen voor iedereen, maar van iedereen!"

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Edi via 06 34327296 of stuur je bericht naar cooperatie@greenchoice.nl.

Lees ook deze artikelen

Nieuwe zonnepanelen Dierenbescherming Ridderkerk

23-05-2024

Natuurprojecten komen samen in Natuur voor Morgen

14-05-2024

Onze megabatterij geeft jou volop energie

25-04-2024