Landal GreenParks over op windenergie van Greenchoice

Nieuwsbericht • 01 februari 2016

Met ingang van 2016 voorziet Greenchoice een groot aantal van de Nederlandse bungalowparken en kantoren van Landal GreenParks van stroom uit 100% Nederlandse wind. Daarnaast wordt al het gas gecompenseerd door bomen te planten. Groen, duurzaam en verantwoord leven zit ook in de energie die je gebruikt; ook op vakantie. En dat gaat bij Landal GreenParks verder dan alleen de groene omgeving waarin je verblijft. Greenchoice is nog steeds de enige grote leverancier die uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas levert aan bijna 400.000 klanten, zowel huishoudens als zakelijk.


Nog meer energie besparen

Met de keuze voor Greenchoice heeft Landal GreenParks een duurzame partner gevonden die niet alleen groene energie levert maar ook gaat meehelpen bij het besparen van energie op de parken en kantoren. Evert den Boer, CEO Greenchoice: “Onderdeel van de samenwerking is dat wij Landal GreenParks actief gaan adviseren over verduurzamen. Want de groenste energie is nog steeds de energie die je niét gebruikt.” Medewerkers kunnen bovendien gebruik maken van een collectief energiecontract met gunstige voorwaarden. Zo dragen Landal GreenParks-medewerkers en alle vakantiegasten bij aan het vergroenen van de energie in Nederland.


Samen stappen zetten

Thomas Heerkens, algemeen directeur Landal GreenParks: “We zijn bij onze keuze grondig te werk gegaan en hebben met Greenchoice een goede partner en gecertificeerde energieleverancier gevonden. We zien het als een mooie stap om onze ambitie om in 2030 CO2-neutraal te zijn, dichterbij te brengen.”

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Introductie United Economy

23 oktober 2018

Rijksgebouwen over op Nederlandse groene stroom van Greenchoice

07 maart 2017

Prepaid energiedienst moet afsluiting huishoudens voorkomen

13 januari 2018
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5803 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg