Greenchoice wederom uitgeroepen tot klantvriendelijkste in de categorie energie

12 mei 2023

Consumenten vinden Greenchoice voor de 10e keer op rij de ‘klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland’. Ook feliciteren we Essent met wie we de eerste plaats delen dit jaar! Dit blijkt uit het donderdag gepubliceerde grootste onderzoek naar klantvriendelijkheid in Nederland van onderzoeksbureau MarketResponse. 

Bij Greenchoice staat de klant centraal en is klantvriendelijkheid een onderdeel van onze manier van werken. We trainen onze serviceteams op het goed uitvragen wat er aan de hand is bij de klant. Hierdoor leveren we niet een ‘quick fix’, maar zorgen we met een persoonlijke benadering ervoor dat de klant écht geholpen wordt. Zo krijgen we grip op de vraag achter de vraag en kunnen we de klant nog beter helpen. Dat vergt weleens wat meer tijd, maar levert uiteindelijk tevreden klanten en ambassadeurs voor onze missie op.

Deze manier van werken werd het afgelopen jaar door de krapte op de arbeidsmarkt en de energiecrisis op de proef gesteld. Marjon van de Burgt, manager service: “Het was het afgelopen jaar een moeilijke tijd voor onze klanten. Onze aandacht ging dan ook uit naar het kunnen bieden van passende service en daarbij bleven kwaliteit en klantvriendelijkheid juist ook in deze uitdagende tijden voor ons centraal staan. We zijn dit jaar dan ook extra trots op deze erkenning! Gelukkig lijkt de energiecrisis achter ons te liggen en kunnen we met positieve energie verder bouwen aan onze klantrelaties.” 

Met het leveren van groene stroom voor een goede prijs én met een uitstekende service heeft Greenchoice een klantenbase opgebouwd van meer dan 600.000 klanten. Klantvriendelijkheid zit in ons DNA en zien we terug in een loyale klantenbase en vele ambassadeurs voor onze missie: samen bouwen we aan een energietransitie die niet alleen voor iedereen is, maar ook van iedereen.

Lees ook deze artikelen

We fietsen de Climate Classic 2024

13-06-2024

Nieuwe zonnepanelen Dierenbescherming Ridderkerk

23-05-2024

Natuurprojecten komen samen in Natuur voor Morgen

14-05-2024