Greenchoice kiest voor duurzame verhuizing

30 maart 2017

Als Rotterdamse energieleverancier steken we graag de handen uit de mouwen en maken we graag sámen Nederland duurzamer. Ook met de verhuizing naar het nieuwe pand, die begin aankomende maand gepland staat, wordt vastgehouden aan deze visie. 

Per 10 april zullen alle werknemers intrek nemen in het kantoorpand Square, welke op steenworp afstand ligt van Rotterdam Centraal Station. Hierdoor zullen elektrische verhuiswagens in het weekend van 7 t/m 9 april de laatste inboedel verhuizen naar het nieuwe pand. Door de jaarlijks verwachte drukte vanwege de Rotterdamse marathon -en daardoor aangescherpte veiligheidsregels die in het centrum gelden- wordt er een beperkt aantal verhuiswagens toegelaten. De planning voor het verhuizen van het meubilair uit het huidige Greenchoice kantoor kwam hiermee in de knel. Onze directie heeft hiervoor een duurzame oplossing gevonden, namelijk op z’n Rotterdams: ‘samen lopen te verhuizen’.

Alle werknemers zijn geïnstrueerd zelf hun stoel naar het nieuwe pand te brengen. Aankomende dagen kunnen zij hiervoor gebruik maken van het nabij gelegen metrostation Coolhaven, of ze kunnen ervoor kiezen te voet de stoel te verplaatsen. Evert den Boer, directeur Greenchoice: “Als vooroplopers met de visie om Nederland sámen duurzaam te maken was dit de beste oplossing. Passend is dat we deze verhuizing als écht Rotterdams hebben ingestoken. “Samen lopen te verhuizen” geeft de dag natuurlijk een grappige noot! Werknemers keken eerst gek op, maar inmiddels hebben we er allemaal zin in en kijken we uit naar een verhuizing waarin iedereen zijn steentje bijdraagt.”

Als dank voor alle ‘duurzame’ hulp van alle medewerkers zal het afscheid van het oude pand gezellig afgesloten worden met elkaar. Greenchoice kijkt uit naar voorspoedige verhuizing en een fijn verblijf in het nieuwe pand!

Update 3 april: Dit was natúúrlijk een 1 april grap!

Lees ook deze artikelen

Nieuwe zonnepanelen Dierenbescherming Ridderkerk

23-05-2024

Natuurprojecten komen samen in Natuur voor Morgen

14-05-2024

Onze megabatterij geeft jou volop energie

25-04-2024