Laadpaal voor thuis

  • Een aanbod op maat voor jouw situatie
  • Installatie binnen 4 weken
  • Toekomstbestendige laders

Altijd plek om je elektrische auto op te laden? Wij kijken graag met je mee om jouw perfecte laadpaal voor thuis te kopen!

Start je aanvraag!

Laadpaal thuis

Wil jij je elektrische auto thuis opladen? Met een laadpaal voor thuis ervaar je het gemak van thuisladen zonder te hoeven zoeken naar een beschikbare laadpaal. Wij werken met toekomstbestendige laders die we zorgvuldig hebben geselecteerd. Zo is er altijd een passende lader voor jou. Wij geven je persoonlijk advies wat de beste lader voor jouw situatie is. 

Wij installeren toekomstbestendige laders. Heb je al zonnepanelen? Mogelijk kan je jouw elektrische auto opladen met je eigen opwek! Is je meterkast nog niet geschikt voor een laadpaal? Dan pakken we dat meteen mee in de installatie. Alle laders die wij installeren zijn technisch al voorbereid op de toekomst. Wil jij ook in een keer klaar zijn voor de toekomst?

Dit zijn de voordelen van een laadpaal thuis

Met een laadpaal van Greenchoice heb je voor jouw situatie de juiste laadpaal en ben je klaar voor de toekomst. Al onze laadpalen zijn zorgvuldig uitgekozen en kunnen nog vele jaren mee. Wij zijn niet afhankelijk van één installateur of leverancier en kunnen dus aan alle wensen voldoen.

Zon en zonnepaneel
Al je energie onder 1 dak, wel zo makkelijk
We helpen jou tijdens het gehele proces
Onze laadpalen worden aangeboden inclusief installatie
Een laadpaal zonder verborgen kosten of verplicht abonnement

Laadpaal kopen

Met onze Keuzehulp stel je jouw laadpaal pakket samen! In de Keuzehulp geef je jouw situatie door en kies je welke lader je wilt. Nadat wij een filmpje hebben ontvangen van jouw meterkast en laadlocatie, kunnen we een definitieve offerte voor je opstellen. Heb je vragen of hulp nodig? Geen probleem!

Doe het zelf!

Stel zelf jouw laadpaalpakket samen
  • Gebruik de Keuzehulp om jouw pakket samen te stellen
  • In 3 stappen jouw pakket
  • Super snelle installatie

Mogen wij je helpen?

Weet je niet precies wat je nodig hebt? Geen probleem, we kijken graag met je mee!
  • Persoonlijk advies van onze adviseurs
  • Wij nemen contact met je op!
  • Precies weten waar je aan toe bent

In 4 stappen je eigen laadpaal thuis

Een laadpaal aanschaffen doe je niet zomaar. Je wilt precies weten wat het kost en hoe alles werkt. Greenchoice helpt je hier graag bij. We hebben een voorselectie gemaakt van de beste laadpalen voor thuis. Onze prijs is inclusief installatie en zonder verborgen kosten achteraf.

Stap 1
Persoonlijk aanbod aanvragen
Laat jouw gegevens en wensen achter, zo kunnen we voor jouw situatie de perfecte lader samenstellen
Stap 2
Filmpje maken
Een groot deel van de offerte bestaat uit installatiekosten. Om verrassingen te voorkomen, bekijken we jouw situatie via een filmpje
Stap 3
Offerte
Met jouw lader en jouw situatie, is de offerte compleet. We nemen contact met je op om de offerte met je door te nemen
Stap 4
Installatie
Het is zover! De installateur komt langs en sluit jouw laadpaal aan.

Meer over een laadpaal thuis?

Laadpas

Greenchoice biedt ook een laadpas aan! Zo laadt je namelijk niet alleen thuis met groene energie, maar ook onderweg. Totdat alle laadlocaties groene stroom gebruiken, vergroenen wij die geladen stroom (in kWh) door garanties van oorsprong in te kopen.

Zakelijk verrekenen

Laad jij thuis de auto van de zaak? Dan wil je dat jouw werkgever de stroomkosten compenseert. Hiervoor heb je een abonnement op jouw lader nodig, vraag naar de mogelijkheden!

Assortiment

Wij zitten niet vast aan een specifiek merk. Heb je een voorkeur voor een specifieke lader? Laat het vooral weten! Dan gaan we kijken of we dit speciaal voor jou kunnen regelen. Iedere installatie is maatwerk.

Kwaliteit

Wij kiezen al onze laders uit op kwaliteit en gemak. Zo kan je er vanuit gaan dat onze laders gemakkelijk 5 jaar in werking kunnen blijven en dat ze features hebben die op lange termijn handig zijn, zoals een goed werkende loadbalancing module.

Snel leverbaar

Al onze laders zijn goed op voorraad. Heb je akkoord gegeven op een offerte? Dan kunnen we in de regel installeren binnen 4 weken. Uiteraard nemen we contact met je op om de installatie in te plannen. 

Meterkast

Wij kunnen vrijwel overal een laadpaal installeren. Soms is de meterkast verouderd en moeten wij wegens veiligheid een vernieuwing opnemen in de offerte. Ook kunnen wij jouw meterkast voorbereiden op een verzwaring, je hoeft dan enkel zelf een nieuwe meter aan te vragen bij jouw netbeheerder. Zo laad je nog sneller op!

Laadlocatie

Een laadpaal moet op eigen grond geïnstalleerd worden. Wij mogen helaas niet installeren of graven op gemeente grond. Heb je een eigen oprit en kan je jouw auto parkeren op eigen grond? Dan kan je een laadpaal laten installeren.

Kosten

Wij regelen de installatie voor jou! Wij vragen alle benodigde informatie bij je uit en stellen daarna een offerte op. Ga je akkoord met de offerte? Dan verandert er verder niets meer aan de prijs. Onze laadpalen kosten in de basis rond €900, daarbovenop komen nog de installatiekosten. Meestal zit je voor een laadpaal + installatie rond de €1750 incl. btw als het een simpele installatie betreft. 

Kom je er toch niet uit? Wij denken graag met je mee.

Bel ons

010 747 02 20

Op werkdagen beschikbaar:

Maandag t/m vrijdag

09.00 - 17.00

Mail ons

groene mobiliteit

We reageren zo snel mogelijk op je e-mail!