Header image

Greenchoice laadpaal voor thuis

Zie je door de bomen de laadpunten niet meer?

 • Gebruik de laadpaal keuzehulp
 • Ontvang persoonlijk advies
 • 1 jaar installatiegarantie

Zie je door de bomen de laadpalen niet meer?

We helpen je graag met de keuze voor jouw laadpaal. Gebruik de keuzehulp en we nemen contact met je op om jouw pakket samen te stellen!

Waarom een laadpaal van Greenchoice?

Zon en zonnepaneel
Al je energie onder 1 dak, wel zo makkelijk
We helpen jou tijdens het gehele proces
Onze laadpalen worden aangeboden inclusief installatie
Er zijn geen verborgen kosten of verplicht abonnement

Hoe werkt de aanvraag?

 1. 1
  Vraag aan en stel je pakket samen
 2. 2
  Wij nemen contact met je op
 3. 3
  Filmpje maken
 4. 4
  Definitieve offerte
 5. 5
  Installeren

Een laadpaal aanschaffen doe je niet zomaar. Je wilt precies weten wat alles kost en hoe alles werkt. Wij helpen je graag!

Energiecontract

Speciaal in combinatie met een laadpaal van Greenchoice bieden we nu een energiecontract aan. Als je thuis gaat laden verbruik je namelijk meer elektra. Wij helpen je graag om de energiekosten weer omlaag te krijgen door je een speciaal energiecontract aan te bieden.

Laadpas

Greenchoice biedt ook een laadpas aan! Zo laadt je namelijk niet alleen thuis met groene stroom, maar ook onderweg. Totdat alle laadlocaties groene stroom gebruiken, vergroenen wij die geladen stroom (in kWh).

Zakelijk verrekenen

Laad jij thuis de auto van de zaak? Dan wil je dat jouw werkgever de stroomkosten compenseert. Hiervoor heb je een abonnement op jouw lader nodig, dit bieden wij sinds kort aan!

Duurzaamheid

Wij kiezen al onze laders uit op kwaliteit, duurzaamheid en gemak. Zo kan je er vanuit gaan dat onze laders gemakkelijk 5 jaar in werking kunnen blijven en dat ze óf lokaal in Nederland gemaakt worden, óf op een andere manier duurzaam zijn. Dit verschilt natuurlijk per lader.

Snel leverbaar

Al onze laders zijn goed op voorraad. Heb je akkoord gegeven op een offerte? Dan garanderen we te kunnen installeren binnen 4 weken. Uiteraard nemen we contact met je op om de installatie in te plannen. 

Assortiment

Wij zitten niet vast aan een specifiek merk. Heb je een voorkeur voor een specifieke lader? Laat het vooral weten! Dan gaan we kijken of we dit speciaal voor jou kunnen regelen. Iedere installatie is maatwerk.

Meterkast

Wij kunnen vrijwel overal een laadpaal installeren. Soms is de meterkast verouderd en moeten wij wegens veiligheid een vernieuwing opnemen in de offerte. Ook kunnen wij jouw meterkast voorbereiden op een verzwaring, je hoeft dan enkel zelf een nieuwe meter aan te vragen bij jouw netbeheerder. Zo laad je nog sneller op!

Laadplaats

Een laadpaal moet op eigen grond geïnstalleerd worden. Wij mogen helaas niet installeren of graven op gemeentegrond. Heb je een eigen oprit en kan je jouw auto parkeren op eigen grond? Dan kan je een laadpaal laten installeren.

Kosten

Wij regelen de installatie voor jou! Wij vragen alle benodigde informatie bij je uit en stellen daarna een offerte op. Ga je akkoord met de offerte? Dan verandert er verder niets meer aan de prijs. Onze laadpalen kosten in de basis rond €900, daarbovenop komen nog de installatiekosten. meestal zit je voor een laadpaal + installatie rond de €1750 als het een simpele installatie betreft.

Kom je er toch niet uit?

Wij denken graag met je mee. Stuur ons een e-mail.

Mail ons