Windmolen die boven de mist uitkomt

Collectieve inkoop energie

Windstroom via Collectieve Inkoop Energie

Stap over met het driejarige contract via Collectieve Inkoop Energie en profiteer van een voordelig tarief. Ontvang 100% groene windstroom uit Nederlandse windmolens én de beste service van Greenchoice. 

Inhoudsopgave

Écht groene stroom en bosgecompenseerd gas van Greenchoice

Onze windstroom komt uit molens van agrariërs, windparken op zee én onze eigen windmolens. Allemaal duurzaam en dichtbij. Het gas dat wij leveren is altijd bosgecompenseerd. In onze bosprojecten zijn al meer dan 2 miljoen bomen aangeplant en 1 miljoen hectare bos beschermd. Zo compenseren we de CO2-footprint van gasgebruik door onze klanten. In onze bosprojecten beschermen we niet alleen bossen, we zorgen ook voor biodiversiteit én ondersteunen de lokale bevolking.

Wat je kunt verwachten na je aanmelding

 1. Welkomstbericht
  Binnen vijf werkdagen ontvang je van ons per e-mail een welkomstbericht. 

 2. Contractbevestiging
  De contractbevestiging heb je uiterlijk vijf dagen later in je mailbox. In je bevestiging vind je de overeenkomst, de beoogde startdatum, een voorstel voor je nieuwe maandelijkse termijnbedrag en de datum van het incassomoment. Je kunt het contract binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de contractbevestiging annuleren. 

 3. Start levering
  Dit is de dag waarop we starten met de levering van groene stroom en bosgecompenseerd gas bij jou thuis. Bij een overstap zeggen wij je contract bij jouw huidige leverancier op. We houden rekening met de wettelijke bedenktermijn van de door jou aangegeven einddatum van je huidige contract. Heb je geen einddatum aangegeven? Dan starten we de levering na 21 dagen. Ga je verhuizen? Dan starten we op de datum die je zelf kiest. 

 4. Meterstanden doorgeven
  Vlak nadat wij zijn gestart met leveren, ontvang je een verzoek om je meterstanden aan ons door te geven. Zo zorgen we samen voor een succesvolle start. Heb je een slimme meter? Dan hoef je niets te doen. Wij lezen de meterstanden op afstand uit. 

 5. Termijnbedrag 
  Ook sturen wij je vlak na de start van de levering informatie over jouw termijnbedrag en vertellen je meer over het moment van incasseren. Het termijnbedrag berekenen we op basis van de tarieven in jouw contract en het door jou doorgegeven energieverbruik op jouw adres in de afgelopen jaren. Verwacht je het komende jaar minder energie te gebruiken? Of betaal je liever maandelijks iets meer om voorbereid te zijn op mogelijk koude weersomstandigheden? Je kunt jouw termijnbedrag direct aanpassen via Mijn Greenchoice of de Greenchoice App.

Let op: Heb je korter dan 4 jaar zonnepanelen? Dan is je werkelijke verbruik waarschijnlijk lager dan wij zien. Ons termijnbedrag is gebaseerd op het oude verbruik. Neem in dat geval contract met ons op, dan passen we dit uiteraard aan. 

Stroometiket
Tarieven
Contractvoorwaarden

Ontvang het beste aanbod via

Logo van GreenchoiceLogo van Vereniging Eigen Huis