Energieproducent bij Greenchoice

  • Lever energie in je eigen regio
  • Eenvoudig geregeld
  • 500 producenten gingen je voor

Bij Greenchoice werken we dagelijks aan onze missie om de energietransitie in Nederland te versnellen. Wij zijn de versneller en verbinder op weg naar 100% lokale groene stroom. Duurzaam dichtbij noemen wij dat. En dit kunnen we niet alleen!

Energieproducent worden bij Greenchoice

Ook als producent ben je bij Greenchoice aan het juiste adres. Wij nemen graag de stroom af van jouw windmolen of zonnepanelen installatie. En bieden je daarvoor een goede prijs voor zowel de stroom als de Garanties van Oorsprong. Neem contact op met onze inkoopafdeling via 010 747 02 12. Wij bespreken graag de mogelijkheden om leverancier te worden bij Greenchoice.

Help ons bij flexibele oplossingen

Bij Greenchoice zijn we altijd bezig met innoveren. Zo hebben we een megabatterij geplaatst bij onze windmolens aan het Hartelkanaal, en leggen we samen met partner Greener batterijparken aan bij windmolens en zonneparken. We zijn op zoek naar meer plaatsen om onze batterijen te plaatsen. Heb jij ruimte voor een van onze flexibele oplossingen of wil je investeren in de opslag van energie? Neem contact op met onze inkoopafdeling via 010 747 02 12.

Energiecoöperatie aansluiten

Jouw energiecoöperatie kan je natuurlijk ook aansluiten bij Greenchoice. Of ben je van plan om een coöperatie op te zetten? Vertel ons over jouw plannen via cooperatie@greenchoice.nl. Wij gaan graag met je in gesprek.

Is er een storing bij je installatie? Geef het in twee stappen door!

Storing melden

Geef je storing eenvoudig door.