Installatie en

  • Pas klaar bij een tevreden klant
  • Samen naar een oplossing

De laadpaal wordt doorgaans binnen een dag geplaatst en aangesloten. Het installatieteam laat ons weten hoe de installatie is verlopen. Zodra we alle gegevens hebben verwerkt en gecontroleerd, is de oplevering compleet. Vaak kan je direct na de installatie je auto opladen. Is er iets niet goed gegaan? Lees hier hoe we dit voor je gaan oplossen

Mijn lader is niet werkend opgeleverd

Onze installateurs doen hun uiterste best om iedere installatie weer een succes te maken, maar we zijn allemaal mensen. Er kan tijdens een installatie van alles fout gaan. Net als dat iedere klus weer maatwerk is, is iedere probleemoplossing ook maatwerk. Wij horen het graag als de installatie niet goed is verlopen. We zoeken tot op de bodem wat het probleem is en organiseren een passende oplossing.

Kosten

Geen zorgen! De kosten lopen niet op als we door een installatie fout terug moeten komen. Wij hebben samen de prijs op de offerte afgesproken. Alleen als de situatie op de dag van installatie anders blijkt dan vooraf afgesproken, moeten we de offerte aanpassen. Hierover is duidelijk contact, voordat de kosten oplopen. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Vragen? Wij helpen je graag

E-mail

Mail ons
Stuur ons vooral een mail met je vraag. Wij helpen je graag verder.