Laders

Altijd thuis je auto kunnen opladen? Met een laadpaal van Greenchoice kan je altijd laden.

Keuzehulp

Goed dat je aan het kijken bent voor een laadpaal! Er zijn veel opties op de markt en iedere lader is net een beetje anders. Wij werken enkel met toekomstbestendige laders die we zorgvuldig hebben uitgekozen. Zo is er altijd een passende lader voor jou. Wij geven je persoonlijk advies wat de beste toekomstbestendige lader voor jouw situatie is. We leggen je graag uit welke laders we verkopen en wat ze inhouden.

Inhoudsopgave

Jouw toekomstbestendige lader?

Bij Greenchoice verkopen we toekomstbestendige laders, die we zelf zorgvuldig hebben uitgekozen. Zo weet je zeker dat je op een verantwoorde manier een goede lader aanschaft. Voor ons betekent een toekomstbestendige lader, dat de lader loadbalancing heeft, zodat de lader aangestuurd kan worden en dat de lader 22kW kan laden. Wij verkopen 4 modellen via onze Keuzehulp:

  • Ratio solar
  • Wallbox Pulsar Plus
  • Wallbox Commander
  • Wallbox Copper

Weet je al precies welke lader je wilt hebben?

Ratio Solar

De Ratio Solar is een zogenaamde stopcontact oplader van het merk Ratio. De lader is ontworpen en gebouwd in Nederland. Dankzij de loadbalancing module houdt de lader rekening met het verbruik in de woning, zodat je altijd optimaal laadt. Je kan dankzij de loadbalancing de lader ook instellen om zoveel mogelijk de zonnestroom van je eigen panelen te gebruiken. Dit is allemaal in te stellen via de handige app. De lader is erg scherp geprijsd. De lader heeft geen RFID lezer en kan daardoor niet gebruikt worden om te laden met een laadpas.

De Ratio in het kort:

+ Scherpe prijs
+ Duidelijke app
+ Laden op eigen zonnepanelen mogelijk

- Verrekenen met werkgever niet mogelijk

De stopcontactlader voor een elektrische auto: Ratio Solar

Wallbox Pulsar Plus

De Pulsar Plus is van het merk Wallbox en is gemaakt in Spanje. Deze lader heeft een handige vaste kabel, zodat je alleen de laadkabel nog in de auto hoeft te steken bij aankomst. Bij de lader kan je een Powerboost loadbalancing bestellen, zodat de lader rekening houdt met het verbruik in de woning. Ook kan je door de Powerboost de opwek van je zonnepanelen gebruiken om de auto mee op te laden. De lader heeft geen RFID en kan niet gebruikt worden om laadsessies te verrekenen met je werkgever.

De Pulsar Plus in het kort:

+Vaste laadkabel
+ Duidelijke app
+ Laden op eigen zonnepanelen mogelijk

- Verrekenen met werkgever niet mogelijk

De autolader voor je elektrische auto met vaste lader: Wallbox Pulsar Plus

Wallbox Copper

De Copper is ook van Wallbox en wordt gezien als een alleskunner. De lader is een zogenaamd stopcontact lader en is hierdoor iets voordeliger doordat er geen laadkabel bijkomt. Bij de lader kan je een Powerboost loadbalancing bestellen, zodat de lader rekening houdt met het verbruik in de woning. Ook kan je door de Powerboost de opwek van je zonnepanelen gebruiken om de auto mee op te laden. De lader heeft een RFID lezer, waardoor je de lader kan instellen om laadsessies te verrekenen met een laadpas, dit is handig als je zakelijk rijdt.

De Copper in het kort:

+ Allround lader voor iedere situatie
+ Duidelijke app
+ Laden op eigen zonnepanelen mogelijk
+ Verrekenen van laadkosten is mogelijk via de E-sim

De stopcontactlader voor je elektrische auto: Wallbox Copper

Wallbox Commander

De Commander is een luxe lader met scherm. Verder heeft deze lader alle opties die je nodig kan hebben: laden op zon, een goede app, vaste laadkabel en een RFID lezer om laadkosten te kunnen verrekenen. De lader is hierdoor wel iets duurder, maar zeker het geld waard. Ook bij deze lader kan je de Powerboost bestellen om zo efficiƫnt mogelijk de auto op te laden.

De Commander in het kort:

+ High-end lader met vaste laadkabel en scherm
+ Duidelijke app
+ Laden op zon mogelijk
+ Verrekenen van laadkosten is mogelijk via de E-sim

De autolader met vaste kabel: Wallbox Commander

Vragen? Wij helpen je graag

E-mail

Mail ons
Stuur ons vooral een mail met je vraag. Wij helpen je graag verder.