Laders

Altijd thuis je auto kunnen opladen? Met een laadpaal van Greenchoice kan je altijd laden.

Start je aanvraag

Slimme laders

Goed dat je aan het kijken bent voor een laadpaal! Er zijn veel opties op de markt en iedere lader is net een beetje anders. Wij werken enkel met slimme laders die we zorgvuldig hebben uitgekozen. Zo is er altijd een passende lader voor jou. Voor ons betekent een slimme lader dat er loadbalancing bij zit en dat de lader 22kW kan laden.

 

Wij geven je persoonlijk advies wat de beste slimme lader voor jouw situatie is. We leggen je graag uit welke laders we verkopen en wat ze inhouden.

Voordelen van een slimme lader thuis

Een laadpaal thuis is meer dan alleen een stopcontact voor je auto. Met een slimme lader kan je:

Laden met je eigen opwek

Door de loadbalancing module van jouw lader, kan je instellen dat de lader rekening houdt met de opwek van je zonnepanelen. Wel moet je hiervoor genoeg vermogen opwekken. Wil jij je opwek gebruiken om de auto op te laden?

Thuis zakelijk laden

Met de juiste slimme lader kan je thuis zakelijk laden. Hiervoor heeft de lader een RFID-scanner nodig. Zo kan je laadpas uitgelezen worden en kan je de stroomkosten in rekening brengen bij je bedrijf. Je hebt nog wel een stroomcontract nodig. Wil jij thuis op kosten van de zaak kunnen laden? 

Toekomstbestendig laden

Het net begint ook in woonwijken vol te raken. Daarom is het handig als jouw lader de netbelasting, de opwek van je zonnepanelen en de tarieven op de stroommarkt in de gaten kan houden. Met een slimme lader kan je helpen bouwen aan het stroomsysteem van de toekomst. Wil jij straks toekomstbestendig laden?

Ratio Solar

De Ratio Solar is een zogenaamde stopcontact oplader van het merk Ratio. De lader is ontworpen en gebouwd in Nederland. Dankzij de loadbalancing module houdt de lader rekening met het verbruik in de woning, zodat je altijd optimaal laadt. Je kan dankzij de loadbalancing de lader ook instellen om zoveel mogelijk de zonnestroom van je eigen panelen te gebruiken. Dit is allemaal in te stellen via de handige app. De lader is erg scherp geprijsd. De lader heeft geen RFID lezer en kan daardoor niet gebruikt worden om te laden met een laadpas.

De Ratio in het kort:

+ Scherpe prijs
+ Duidelijke app
+ Laden op eigen zonnepanelen mogelijk

- Verrekenen met werkgever niet mogelijk

Vanaf €889,-

(exclusief installatie)

Zaptec Go

De Zaptec Go is een lader van Scandinavische makelij. Deze veelzijdige lader heeft een RFID lezer en kan verbonden worden met de backoffice om stroom te verrekenen als je zakelijk rijdt. De Zaptec Sense loadbalancing werkt goed samen met zonnepanelen om de opgewekte stroom maximaal te benutten. Het is een stopcontactlader die via de app de laadkabel kan vasthouden, een semi-vaste kabel dus.

De Zaptec Go in het kort:

+ Allround lader voor iedere situatie
+ Duidelijke app
+ Laden op zon mogelijk
+ Verrekenen van laadkosten is mogelijk via E-sim

Vanaf €989,-

(exclusief installatie)

Ratio io6

De Ratio io6 is net als de Ratio Solar een lader van Nederlandse bodem. De Ratio io6 maakt ook gebruik van de loadbalancing module en kan hierdoor perfect het laadvermogen afstemmen op de opwek van de zonnepanelen. Buiten de goede loadbalancing heeft de io6 ook een RFID-lezer en kan dus gebruikt worden voor zakelijk laden met een laadpas.

De io6 in het kort:

+ RFID lezer voor zakelijk laden
+ Duidelijke app
+ Laden op zon mogelijk
+ verrekenen van laadkosten is mogelijk via de E-sim

Vanaf €938,-

(exclusief installatie)

Wallbox Pulsar Plus

De Pulsar Plus is van het merk Wallbox en is gemaakt in Spanje. Deze lader heeft een handige vaste kabel, zodat je alleen de laadkabel nog in de auto hoeft te steken bij aankomst. Bij de lader kan je een Powerboost loadbalancing bestellen, zodat de lader rekening houdt met het verbruik in de woning. Ook kan je door de Powerboost de opwek van je zonnepanelen gebruiken om de auto mee op te laden. De lader heeft geen RFID en kan niet gebruikt worden om laadsessies te verrekenen met je werkgever.

De Pulsar Plus in het kort:

+Vaste laadkabel
+ Duidelijke app
+ Laden op eigen zonnepanelen mogelijk

- Verrekenen met werkgever niet mogelijk

Vanaf €989,-

(exclusief installatie)

De autolader voor je elektrische auto met vaste lader: Wallbox Pulsar Plus

Kom je er toch niet uit? Wij denken graag met je mee.

Mail ons

mobiliteit@greenchoice.nl

We reageren zo snel mogelijk op je e-mail