GROENE LAADPAS

  • Laden bij meer dan 260.000 publieke Europese laadpunten
  • Laad met groene stroom
  • €0,36 starttarief (incl.. btw, met een maximum van €10,29 per maand incl. btw)
  • Gratis laadpas | Geen abonnementskosten
Bestel de laadpas

Onze groene laadpas

De impact van elektrisch rijden is het grootst bij gebruik van groene stroom. Greenchoice introduceert daarom een groene laadpas. De laadpas is direct te gebruiken bij meer dan 260.000 Europese publieke laadpunten in 22 landen. Ontdek op deze pagina de voordelen van onze laadpas.

Groene laadpas voor iedereen

De nieuwe Greenchoice laadpas maakt je flexibel. Je hoeft geen klant te zijn of te worden bij Greenchoice en je kunt zakelijk of privé een laadpas aanvragen. Het laadpas tarief is flexibel: je betaalt geen vast maandelijks abonnement, maar uitsluitend een vast starttarief van €0,36 per laadsessie (incl. btw, met een maximum van €10,29 per maand incl. btw).

Groen laden met onze laadpas

Voor steeds meer Nederlanders is een elektrische (deel)auto een slimme en duurzame oplossing. Maar als je een elektrische auto gebruikt, wil je natuurlijk wel kunnen laden met groene stroom. Met onze nieuwe groene Greenchoice laadpas laad je in Nederland of in de rest van Europa 7 dagen per week 24 uur per dag met duurzame stroom die is opgewekt uit zon- en windprojecten. Totdat alle laadlocaties groene stroom gebruiken, vergroenen wij die geladen stroom (in kWh).

Zelfs je laadpas is van duurzaam materiaal

Een laadpas voor een elektrische auto is vaak gemaakt van plastic. Dat wilden we graag beter doen, want alle beetjes helpen! Daarom is onze laadpas gemaakt van bamboe. Bamboe is een natuurlijk materiaal. Bovendien kan het worden gerecycled. 

Contact met Greenchoice

Op de hoogte blijven of vragen?

Stuur ons een mail

Voor vragen over groene mobiliteit binnen Greenchoice. Of als je op de hoogte wilt blijven.