Groene laadpas

  • Laden bij meer dan 250.000 publieke Europese laadpunten
  • Laad altijd met 100% groene stroom
  • €0,30 Starttarief (ex. btw, met een maximum van €8,50 per maand)
  • Gratis laadpas | Geen abonnementskosten
Bestel de laadpas

De 100% groene laadpas

De impact van elektrisch rijden is het grootst bij gebruik van 100% groene stroom. Greenchoice introduceert de echt groene laadpas. De laadpas is deze direct te gebruiken bij meer dan 250.000 Europese publieke laadpunten in 22 landen. Hiermee rijd je altijd op 100% groene stroom. In Nederland opgewekt uit zon- en windenergie. Daarnaast doneren we van jouw starttarief 5 cent aan LandschappenNL. Ontdek op deze pagina de voordelen van onze laadpas. 

Groene laadpas voor iedereen

De nieuwe Greenchoice laadpas maakt je flexibel. Je hoeft geen klant te zijn of te worden bij Greenchoice, je kunt zakelijk of privé een laadpas aanvragen. Het laadpas tarief is flexibel: je betaalt geen vast maandelijks abonnement, maar uitsluitend een vast starttarief van €0,30 per laadsessie (ex. btw, met een maximum van €8,50 per maand).

Steun automatisch onze groene partner

Jouw directe bijdrage? Greenchoice doneert 5 cent (van het starttarief) aan jouw favoriete project van LandschappenNL. Deze landelijke stichting beschermt, beheert en ontwikkelt het Nederlands landschap, de natuur en het cultuurhistorisch erfgoed. Samen met vrijwilligers en donateurs beschermen zij meer dan 114.114 hectare en 800 monumenten. Met jou er bij, dus weer één donateur extra!

Rijd altijd op groene stroom

Gebruik je onze nieuwe 100% groene laadpas ergens in Nederland of in de rest van Europa? Dan laad je bij een van de 250.000 laadpaal locaties, 7 dagen per week 24 uur per dag met écht duurzame stroom. Deze groene stroom wordt opgewekt uit zon en windprojecten. Op Nederlandse bodem!

Zelfs je laadpas is van duurzaam materiaal

Een laadpas voor een elektrische auto is vaak gemaakt van plastic. Dat wilden we graag beter doen, want alle beetjes helpen! Daarom is onze laadpas gemaakt van bamboe. Bamboe is een natuurlijk materiaal. Bovendien kan het worden gerecycled. 

Contact met Greenchoice

Op de hoogte blijven of vragen?

Voor vragen over groene mobiliteit binnen Greenchoice. Of als je op de hoogte wilt blijven. 

Logo Greenchoice Greenchoice
4,5 5
Greenchoice 4 5879 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg