Mijn laadpas

Online omgeving

Voor gebruikers van de laadpas van Greenchoice is er een online omgeving. Hier zie je jouw laadsessies en facturen terug. Ook kan je hier je nieuwe laadpas koppelen en activeren.

Mijn Laadpas

Je laadpas activeren

Je krijgt je laadpas gedeactiveerd toegestuurd. Voordat je je auto op kan laden met je pas, moet je hem dus eerst activeren. 

Het activeren van je laadpas doe je zo:

  1. Ga naar de Mijn Laadpas-omgeving via de knop hierboven
  2. Nadat je bent ingelogd, ga je in het linkermenu naar "Kaarten"
  3. Hier vul je de gehele pascode in die op de achterkant van je laadpas staat. De code start met NL-GRC-00XXXX-X
  4. Vink daarna het vakje "Ja, ik wil dat mijn kaart ook gebruikt kan worden bij oplaadpunten van andere providers.” aan. 
  5. Klik ten slotte op de knop "kaart toevoegen", en je bent klaar om je auto op te laden.

Het kan tot maximaal 24 uur duren tot je kaart is gekoppeld. Je laadpas is niet gekoppeld aan Mijn Greenchoice. Hier heb je een nieuwe omgeving voor nodig met nieuwe inloggegevens.

Ontdek alle laadlocaties

Met de groene laadpas van Greenchoice kun je jouw elektrische auto opladen bij meer dan 260.000 publieke laadpunten in 22 Europese landen. Wil je weten of er een laadpaal in de buurt van je bestemming aanwezig en/of beschikbaar is, bekijk dan hier de kaart met alle laadlocaties in Europa. Door in te zoomen op een locatie, zie je onder andere de actuele status van iedere lader (beschikbaar/niet beschikbaar), het dichtstbijzijnde adres, de type connector, en het actuele tarief.