GROENE MOBILITEIT

Duurzaam onderweg met onze groene laadpas en thuisladers

Ontdek onze nieuwe laadpas

Duurzaam onderweg

Tot nu toe kende je ons als groene leverancier, maar dat gaat veranderen. We zijn een beweging gestart waarin wij groene keuzes voor iedereen toegankelijk, makkelijk en rendabel maken. Ook onderweg! Wil jij echt groen elektrisch rijden? Ontdek hier alle mogelijkheden. 

Onze nieuwe groene laadpas

Voor steeds meer Nederlanders is een elektrische (deel)auto een slimme en duurzame oplossing om op weg te gaan. Maar als je een elektrische auto gebruikt, wil je natuurlijk wel kunnen laden met groene stroom. Met onze nieuwe groene Greenchoice laadpas laad je in Nederland of in de rest van Europa 7 dagen per week 24 uur per dag met duurzame stroom die is opgewekt uit zon- en windprojecten. En onze pas is ook nog eens gemaakt van duurzaam materiaal. Dat is pas groen op weg. 

Groen opladen kan straks ook thuis

Naast de nieuwe laadpas kun je binnenkort ook een Greenchoice thuislader bestellen. Wil je hierover meer weten of je alvast aanmelden? Stuur dan een mailtje naar groenemobiliteit@greenchoice.nl.

Alles over elektrisch rijden

Elektrisch rijden is allang geen toekomstmuziek meer. Ieder jaar worden er steeds meer elektrische auto's verkocht. Dat is niet zo vreemd, want elektrische auto’s zijn stiller, schoner en duurzamer.