Inzoom op een windmolen tegen blauwe lucht

Energiemaatschappij kiezen?

Energiemaatschappijen in Nederland

Bij het kiezen van een energiemaatschappij heb je in Nederland voldoende keus. In onze maatschappij hechten we daar aan de ene kant veel belang aan, maar ontkomen soms aan de andere kant niet aan keuzestress. Wij laten je graag zien waar je aan moet denken als je wilt overstappen en waarom Greenchoice de beste keuze voor jou is.

Inhoudsopgave

Naar een nieuwe energiemaatschappij

Een van de belangrijkste vragen die opkomt bij mensen die op zoek zijn naar een nieuwe energiemaatschappij is of de huidige energiemaatschappij per maand opzegbaar is. Of zit je straks met een boete? Geen zorgen! Greenchoice achterhaalt de einddatum van je huidige contract. Wij laten de overstap niet voor die datum plaatsvinden, zodat er geen reden is voor de andere energiemaatschappij om een boete uit te delen. Zo maken we je het een gemakkelijk om over te stappen naar Greenchoice! In het kader daarvan bieden we je daarnaast slechts één keuze. En dat is een groene.

Groene stroom van Greenchoice

Wij heten Greenchoice. We willen heel Nederland een groene keuze laten maken. Want de transitie naar groen moet sneller, harder en slimmer. Niets doen is geen optie. Daarom leveren wij als energiemaatschappij uitsluitend duurzame stroom en bosgecompenseerd gas, en maken we je verbruik inzichtelijk. Dit doen we in de Greenchoice App. Dit is dé manier om iedereen bewust met energie om te laten gaan. Vergelijk bijvoorbeeld je verbruik met Nederland en vergelijkbare huishoudens én gebruik onze bespaartips om energie en kosten te besparen. We laten zien dat het naast kostenbesparend ook leuk kan zijn om met energie besparen bezig te zijn!

Overstappen

Wil je graag overstappen vanuit uw huidige leverancier naar écht groene stroom en bosgecompenseerd gas van Greenchoice? Stap in 3 eenvoudige stappen over met behulp van de Overstap service.

Bij Greenchoice kies je altijd voor echt groene stroom en bosgecompenseerd gas.

Bekijk onze tarieven

Al ruim 550.000 klanten gingen je voor