Rijd jij elektrisch of overweeg je dit op termijn? Dan hebben we goed nieuws! Op dit moment zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van verschillende diensten en producten op het gebied van elektrisch rijden. Zo introduceren wij deze zomer de écht groene laadpas van Greenchoice. Laat je gegevens achter en zorg dat jij als eerste op de hoogte bent!

Een écht groene laadpas

Het kan altijd groener, daarom komen wij deze zomer met een écht groene laadpas. Hiermee kun jij eenvoudig laden bij alle publieke laadpalen in Nederland. Op termijn bieden we ook andere producten en diensten aan op het gebied van elektrisch rijden. Om jou zo volledig te ondersteunen bij deze belangrijke ontwikkeling in de energietransitie.

Greenchoice en elektrisch rijden

Als groenste energiebeweging van Nederland zijn wij constant op zoek naar vernieuwingen. Daarom zitten we ook op het gebied van vervoer niet stil. We zijn de versneller en verbinder op weg naar een groener Nederland. Dus ook óp de weg. Elektrisch rijden is een van de pijlers die helpt de klimaatdoelen te behalen. Rijd je mee?

Blijf op de hoogte 

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden? Bijvoorbeeld wanneer je de laadpas kunt bestellen? Laat dan je gegevens achter én ontvang als eerste ons unieke aanbod!

Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4,1 5294 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg