Bedenktijd energiecontract

Spijt van je overstap naar een andere energieleverancier? Binnen 14 kalenderdagen kan je nog van het nieuwe energiecontract af. Tijdens deze bedenktijd is het mogelijk om zonder reden het energiecontract te herroepen. Greenchoice helpt je erbij.

Inhoudsopgave

Bedenktijd bij Greenchoice

Heb je een energiecontract afgesloten via internet, aan de deur of telefonisch? De bedenktijd gaat altijd in op het moment dat de bevestigingsbrief van Greenchoice bij jou per post is bezorgd of wanneer je de bevestigingsmail hebt ontvangen. De bedenktijd bestaat uit 14 kalenderdagen; feestdagen en weekenden meegerekend.

Energiecontract herroepen

Heb je een energiecontract afgesloten bij Greenchoice, maar zie je hier toch binnen je bedenktijd vanaf? Dan kan je je energiecontract herroepen. Dat vinden we jammer, maar helpen je graag verder. Vul het formulier voor herroeping in en eindig je contract zonder gedoe. Hebben we al stroom en gas geleverd in deze 14 dagen? Dan brengen wij de kosten voor het geleverde stroom en/of gas in rekening.

Na bedenktijd energiecontract annuleren

Na de 14 dagen bedenktermijn is het contract rechtsgeldig, en moet je rekening houden met een opzegtermijn. Heb je twijfels over je keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!