Zonnepanelen op gras wekken stroom op voor onze klanten

Samen wekken we steeds meer groene stroom op

  • Je doet al mee vanaf €25!
  • Een prachtig rendement op je duurzame investering
  • Extra voordeel op je opbrengst als klant bij Greenchoice
Kies voor zonne-energie

Samen wekken we steeds meer groene stroom op

In Nederland schijnt genoeg zon om iedereen te voorzien in zijn eigen energiebehoefte. Greenchoice werkt samen met diverse partners om dit toegankelijk en betaalbaar te maken voor jou. Ook als je geen geschikt eigen dak hebt of een grote zak geld. Eén van die partners is ZonnepanelenDelen.

Op het platform van ZonnepanelenDelen vind je lokale zonprojecten door heel Nederland die op zoek zijn naar financiering. Je kunt al voor €25,- euro investeren in één van deze projecten en zo je eigen zonnestroom opwekken. En je houdt er ook nog eens een mooi rendement aan over!

We werken al meer dan 5 jaar samen met ZonnenpanelenDelen en hebben ondertussen al meer dan 100 zonne-energieprojecten opgezet. Bekijk de huidige projecten via de gele knop hieronder.

Zonne-energie voor iedereen

Het aanschaffen van zonnepanelen is vaak een fikse investering. Door onze samenwerking met ZonnepanelenDelen kun je al meedoen vanaf €25,- per ZonneDeel en zorgen we dat zonne-energie toegankelijk is voor iedereen.

Een ZonneDeel kun je zien als een obligatie in een zonne-energie project, waarbij het rendement afhankelijk is van de opbrengst van de zonnepanelen en de dan geldende stroomprijs. Iedereen kan mee investeren in het zonne-energieproject. Je bepaalt zelf hoeveel ZonneDelen je investeert.

  • Ruim 7.000 mensen gingen jou al voor
  • Eenvoudig online inschrijven en meedoen
  • Altijd inzicht in je eigen opwek
  • Aantrekkelijk rendement tot wel 6,2% per jaar!
Logo ZonnepanelenDelen

Over ZonnepanelenDelen

ZonnepanelenDelen heeft als doel zonne-energie voor iedereen bereikbaar te maken. Dankzij hun innovatieve platform is het nu voor iedereen mogelijk om laagdrempelig mee te doen en te profiteren van zonne-energieprojecten door het hele land.

Als je meedoet help je niet alleen de zonne-energieprojecten te realiseren, maar profiteer je van het rendement uit het project. Zo profiteer je kortom van zonnestroom die op een ander dak wordt opgewekt. Doordat Greenchoice deze ontwikkeling van harte ondersteunt krijg je als klant van Greenchoice een extra bonus op het gerealiseerde rendement.

Projecten uitgelicht

Investeren in Utrecht

In 2020 leggen we panelen op het dak van een verzamelgebouw in Utrecht. Laat nou net craft beer Brouwerij vandeStreek in dat gebouw zitten! Daar wordt dus bier gebrouwen via zelf opgewekte stroom van de panelen op het dak. Met jouw hulp!