Wind vangen met Greenchoice

Speciaal voor jou: een exclusief energieaanbod van Greenchoice!

Een overstap zonder zorgen

Omdat jij klant bent van Shell Energy kun je nu gebruik maken van een exclusief aanbod bij Greenchoice. Hiermee profiteer je niet alleen van voordelige tarieven, maar kun je ook rekenen op een soepele overstap en hulp bij al je vragen. 

Jouw voordelen op een rij:

  • 100% Nederlandse groene stroom uit wind en zon en/of bosgecompenseerd gas.
  • Een exclusief aanbod naar keuze: vast en zeker, of variabel en vrij.
  • Een klantenservice die vol positieve energie voor je klaarstaat.

Bereken nu welk aanbod het beste bij je past. Afsluiten kan direct online. Liever telefonisch advies? Je kunt ons bereiken op 010 747 02 22. We helpen je graag verder!

Over ons

Greenchoice is al meer dan 20 jaar actief als energieleverancier en voor de tiende keer uitgeroepen tot de klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland door onderzoeksbureau MarketResponse. Van Greenchoice krijg je positieve energie. Met stroom uit wind en zon en door opgewekt naar morgen te kijken. Zo wordt alles om ons heen, stap voor stap, een stukje vrolijker.

*Dit aanbod is tijdelijk beschikbaar en alleen bedoeld voor klanten van Shell Energy. Wij kunnen vragen om aanvullende gegevens ter verificatie.

Waar komt de groene stroom van Greenchoice vandaan?

Bij Greenchoice krijg je 100% groene stroom uit Nederland, opgewekt met windturbines en zonnepanelen.


Heeft dit antwoord geholpen?
Wat is bosgecompenseerd gas?

Wij combineren het leveren van aardgas met natuurherstel en het aanplanten en beschermen van bos. We dragen bij aan bos- en natuurprojecten in Nederland en het buitenland. Als we meer gas leveren, investeren we ook meer in bos- en natuurprojecten.


Heeft dit antwoord geholpen?
Hoe berekent Greenchoice mijn termijnbedrag?

Wij berekenen je termijnbedrag met het gemiddelde jaarverbruik op jouw adres (uit het verleden) in combinatie met je tarieven. Het standaard jaarverbruik stellen we ieder jaar opnieuw vast. Ben je nieuw bij Greenchoice? Dan ontvangen we dit standaard jaarverbruik van je netbeheerder. Alle jaarlijkse kosten bij elkaar opgeteld delen we door twaalf maanden. Lees meer over de berekening van je termijnbedrag op deze pagina.


Heeft dit antwoord geholpen?
Waarom ontvang ik een aanbod van Greenchoice?

Nu Shell Energy Retail haar activiteiten als energieleverancier afbouwt, adviseert zij haar klanten over te stappen naar een andere energieleverancier. De klanten van Shell Energy die willen kiezen voor Nederlandse stroom uit zon & wind en bosgecompenseerd gas, helpen wij graag met een scherp aanbod bij Greenchoice. Natuurlijk ben je vrij om te kiezen of je hier gebruik van wil maken. Afsluiten kan direct eenvoudig online, of je kunt bij ons terecht op 010 747 02 22 voor telefonisch advies.


Heeft dit antwoord geholpen?
Ik heb een vraag over Shell Energy

Voor alle vragen over Shell Energy verwijzen we je graag naar de FAQ’s die Shell Energy voor je heeft opgesteld.


Heeft dit antwoord geholpen?