Greenchoice alweer 'Beste uit Test' Consumentenbond

Nieuws • 25 oktober 2016

Voor de tweede keer op rij zijn we beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service én duurzaamheid. Greenchoice kreeg in 2015 ook al als eerste het totaalpredicaat ‘Beste uit de test’. We hebben in het onderzoek van 2016 een nóg hoger totaalcijfer: een fraaie 8,4. We zijn enorm trots op deze geweldige waardering.

Mysteryshoppers en topscores
Consumentenbond vroeg duizenden klanten hoe tevreden ze zijn met hun leverancier. Daarnaast beoordeelden mysteryshoppers de service van de leveranciers aan de hand van vijf vragen. Volgens de Consumentenbond is Greenchoice daarin ‘topscoorder’. Ook let het onderzoek scherp op duurzaamheid. We scoren op alle onderdelen hoog.

Al 15 jaar groen bezig
Als eerste groene leverancier maken we Nederland al 15 jaar duurzamer. Greenchoice is de enige grote leverancier die uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas levert. Altijd tegen een goede prijs en met indrukwekkende service

Groene keuzes met klanten
En we gaan nog een stuk verder in de energietransitie: we helpen onze 400.000 klanten met besparen en zelf stroom opwekken. En we investeren fors in energieprojecten en coöperaties. Ook hebben we nog steeds het grootste aantal klanten dat zelf stroom opwekt: zo’n 41.000 met zon en 16.000 met winddelen. Groene keuzes, die maken we samen met onze klanten.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Greenchoice en Qurrent vallen in de prijzen

29 mei 2019

Coöperatie Ondergrond winnaar van personeelsactie Greenchoice

20 mei 2020

Greenchoice, Natuurmonumenten en Landal GreenParks werken aan nieuwe natuur

06 november 2017
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4 6611 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg