Je wilt graag je termijnbedrag aanpassen. Als je je termijnbedrag verder wilt wijzigen dan wij adviseren, kun je dit niet zelf regelen in Mijn Greenchoice. We vragen je daarom het formulier op deze pagina voor ons in te vullen.

In november en december dit jaar ontvang je via ons de tijdelijke tegemoetkoming vanuit de overheid, in de vorm van korting op je energierekening. Het lijkt erop dat dit €190 per maand wordt. Wij informeren jou voor 1 november over wat dit betekent voor je termijnbedrag, hiervoor hoef je dit formulier niet in te vullen.

Reden aanpassing termijnbedrag

Als er voldoende aanleiding is om je termijnbedrag verder aan te passen dan mogelijk in Mijn Greenchoice, dan helpen we je daar natuurlijk graag bij. Denk hierbij aan de aanschaf van een energiebesparend product, of een veranderde gezinssamenstelling. Wij kijken kritisch naar je verzoek tot aanpassing, om te voorkomen dat er op de jaarnota een hoge bijbetaling volgt. Is het onmogelijk voor je om het geadviseerde termijnbedrag te betalen? Geef dit door via het formulier. Wij zorgen er dan voor dat de juiste persoon contact met je opneemt.

Belangrijk! Je meterstanden
Zonder recente meterstanden nemen we jouw verzoek niet in behandeling. Heb je geen slimme meter die minimaal maandelijks de meterstanden automatisch uitleest? Geef dan zelf je huidige meterstanden door via Mijn Greenchoice.