Graag maken we het jou zo gemakkelijk mogelijk, ook als het gaat om je betalingen. Greenchoice werkt met automatische incasso. Automatische incasso is een makkelijke manier van betalen waar je zelf geen omkijken naar hebt. Maar als dit niet lukt, hebben we natuurlijk ook andere opties om jou helpen bij je betalingen. 

Betalen bij Greenchoice


Greenchoice werkt met automatische incasso. Automatische incasso is een makkelijke manier van betalen waar je zelf geen omkijken naar hebt. Rond de 6e van de maand incasseren wij automatisch het termijnbedrag voor de lopende maand. Mocht de incasso aan het begin van de maand niet lukken, dan proberen wij het rond de 26ste van de maand nog eens.

Let op! Wanneer je het bedrag zelf laat terugboeken (storneren) dan zullen wij geen tweede incassopoging doen. Je krijgt dan meteen een herinnering toegestuurd met een iDeal-link.

Is je IBAN gewijzigd? Geef dit dan door via Mijn Greenchoice.

Zelf betalen via iDeal


Greenchoice incasseert rond de 6e van de maand (rond de 10e voor nota’s). Bij saldotekort doen we deze poging aan het einde van de maand nogmaals. Als de uitvoering van de incassopoging(en) niet lukt, sturen wij je een herinneringsbericht met een iDeal-link. Je kunt dan alsnog gemakkelijk de betaling doen. 

Lukt het niet via iDeal en wil je het zelf overmaken? Vergeet niet je factuurnummer als kenmerk te vermelden bij de overboeking. Het IBAN van Greenchoice is NL18INGB0005309282 t.n.v. Greenchoice te Rotterdam. Het BIC van Greenchoice is 'INGBNL2A'. Je kunt betalen met IBAN’s uit euro-landen.

Betalingsachterstand


Het komt wel eens voor dat je niet op tijd kunt betalen. Je kunt ons een WhatsApp-bericht sturen om je termijn- of jaarnota in termijnen te betalen. We denken graag met je mee! Kom je er echt niet uit of heb je vragen over je (openstaande) betalingen? Bekijk onze contactopties

Liever anoniem en gratis advies? Voor klanten met geldzorgen werken we samen met Geldfit, een centraal loket om jou te helpen dit weer op orde te krijgen.

Meer inzicht in jouw termijn- en jaarnota's?

Bekijk het in Mijn Greenchoice
Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6658 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg