Greenchoice Modelcontract

  • 100% Groene stroom en bosgecompenseerd gas
  • Variabele prijzen
  • Flexibel contract

Met het modelcontract van Greenchoice zit je helemaal goed. Want met onze groene energie ben je goed bezig. En jouw contract is ook nog eens flexibel. 

Wat is een modelcontract?  

Het Modelcontract is een standaard energiecontract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven. Alle energieleveranciers zijn wettelijk verplicht zo’n contract aan te bieden. Het enige dat tussen aanbieders mag verschillen is de prijs. Alle andere contractvoorwaarden zijn gelijk. Hierdoor kun je gemakkelijk verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken. 

Variabele prijs, onbepaalde tijd

De prijzen van het Greenchoice Modelcontract zijn variabel en kunnen twee keer per jaar wijzigen, namelijk op 1 januari en 1 juli. Daarnaast is het Modelcontract flexibel. Dit betekent dat jij kunt opzeggen wanneer je wilt, met een opzegtermijn van 30 dagen. Lees voor alle belangrijke zaken de Voorwaarden Modelcontract en de Algemene Voorwaarden.  

Welke energie ontvang ik? 

Bij Greenchoice kun je altijd rekenen op 100% groene stroom van Nederlandse bodem. Deze stoom wordt opgewekt uit wind of uit de zon. Ons gas is altijd bosgecompenseerd; wat betekent dat het aardgasverbruik wordt gecompenseerd door het aanplanten en beschermen van bomen. Zo ben je dus lekker duurzaam bezig! 

Modelcontract afsluiten? Bel ons!

Wil jij een modelcontract afsluiten bij Greenchoice? Dan kun je ons bellen op tel: 010 747 02 22. Dan gaan wij het voor je regelen. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:30 en 16:30. 

 

Liever een vast laag tarief?

Bekijk onze andere pakketten
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5803 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg