Groen bezig

Werk samen met ons aan een meer duurzame wereld

Kies jouw energiebron van om de hoek

Energie Dichtbij

Producent voor windmolens
Bij Greenchoice kun je er zeker van zijn dat je stroom écht groen is. Hiervoor werken wij samen met lokale energieproducenten door heel Nederland. Bekijk de bronnen op de kaart en lees de verhalen van de energieproducenten bij jou in de buurt.

Lees verder

Windmolen in de mist

Zelf opwekken met WindVangers WindVangers

Heb je geen eigen dak voor zonnepanelen, maar wil je wel helpen om Nederland te verduurzamen? Wek makkelijk je eigen groene stroom op met WindVangers: een stukje opgewekte stroom van onze windmolens aan het Hartelkanaal. 

Lees verder

Bosspaarplan

Help de bossen beschermen en aanplanten Greenchoice Bosspaarplan

Help jij mee ons klimaat leefbaar houden door de bossen te beschermen en nieuwe aanplant mogelijk te maken? Met jouw maandelijkse bijdrage beschermen we de bossen en zorgen we voor het planten van nieuwe bossen op diverse plekken in de wereld.

Lees verder

Victor

Samen Duurzaam Opwekken Energiecoöperaties

Greenchoice steunt lokale initiatieven en energiecoöperaties die zelf stroom opwekken. Want de groenste stroom is je eigen stroom. En dat kan duurzaam en dichtbij.

Lees verder

HIER opgewekt

Krachten bundelen voor duurzame energie Evenement HIER opgewekt

Lokale energieprojecten vormen in onze ogen de basis voor een échte overgang naar groene stroom. Daarom ‘empowert’ Greenchoice lokale energieprojecten in het hele land, waaronder het Evenement van HIER opgewekt.

Lees verder

Samenwerkingen

Onze samenwerkingen zijn ook duurzaam: langdurig én groen.

Aardgasvrij wonen, hoe is dat nu echt? Samen met onze partner Landal GreenParks wilden wij dat graag uitproberen. Daarvoor hebben we twee bungalows 100% aardgasvrij gemaakt in drie stappen.

Lees meer

Samen met onze partner Dierenbescherming stimuleren we iedereen in Nederland die een duurzame keuze wil maken voor dier én milieu. Greenchoice levert daarom een groot deel van alle dierenopvangcentra 100% Nederlandse zonnestroom.

Lees meer


Onze partner MUD Jeans is een duurzaam en circulair jeansmerk. Samen met MUD Jeans hebben we de handen ineengeslagen om de duurzame missie in Nederland nóg meer te versnellen.

Lees meer

Waar kunnen we je mee helpen?

Logo Greenchoice Greenchoice
4,5 5
Greenchoice 4 6693 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg