Groen bezig

Werk samen met ons aan een meer duurzame wereld

Samen Duurzaam Opwekken

31 mei 2016

Greenchoice steunt lokale initiatieven en energiecoöperaties die zelf energie opwekken. Want de groenste energie is je eigen energie. En dat kan duurzaam en dichtbij.

Lees verder

Help de bossen beschermen en aanplanten Greenchoice Bosspaarplan

Helpt u mee ons klimaat leefbaar houden door de bossen te beschermen en nieuwe aanplant mogelijk te maken? Met uw maandelijkse bijdrage beschermen we de bossen en zorgen we voor het planten van nieuwe bossen op diverse plekken in de wereld.

Lees verder

Investeer in eigen groene windenergie Winddelen van de Windcentrale

Met uw eigen stukje windmolen zelf écht groene stroom opwekken? Dat kan gemakkelijk met Winddelen. Zo levert u een concrete bijdrage aan een schonere wereld en bent u vrijwel altijd voordeliger uit.

Lees verder

Energie besparen in huis is slim 26 mei 2016

Slimwoners investeren in energiebesparende maatregelen die zich vaak snel terugverdienen én goed zijn voor het milieu. Helpen energie te besparen, dat doen we al jarenlang samen met partners zoals Natuur & Milieu. Weten welke energiebesparende maatregelen u kunt nemen? 

Lees verder

Krachten bundelen voor duurzame energie Evenement HIER opgewekt

Greenchoice ‘empowert’ lokale energieprojecten in het hele land, waaronder het Evenement van HIER opgewekt op vrijdag 18 november in Den Haag. Lokale energieprojecten vormen een belangrijke basis voor de transitie naar 100% groene energie.

Lees verder

Samenwerkingen

Onze samenwerkingen zijn ook duurzaam: langdurig én groen.

undefined
Met een Winddeel van onze partner De Windcentrale wordt u mede-eigenaar van een windmolen en wekt u zelf écht groene stroom op. Daarmee levert u een concrete bijdrage aan de natuur en bent u vrijwel altijd voordeliger uit.

undefined
Onze partner Nudge - het Engelse woord voor 'een zetje' – verbindt mensen en initiatieven die een positieve duurzame bijdrage leveren aan de maatschappij. Een van de projecten die zij realiseren is: 'Buurten met Energie'.

undefined
Samen met partner Kieszon zorgt Greenchoice voor de ontwikkeling van grote en kleine krachtige zonnestroominstallaties, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Kieszon zorgt ook voor de inkoop en de installatie van zonnepanelen als u thuis zelf zonnestroom wil opwekken.

undefined
Via onze partner Meewind investeren al ruim 3.000 Greenchoice klanten in een windpark in de Noordzee. Een resultaat waar wij enorm trots op zijn. Greenchoice betaalt de emissiekosten van uw eerste participatie.

undefined
Onze partner Wise is een wereldwijd netwerk van mensen en milieuorganisaties die zich inzetten voor schone, betaalbare en eerlijke energie. Onder meer door elk jaar alle stroometiketten op een rijtje te zetten.

undefined
NEMO Science Museum en Greenchoice zijn ervan overtuigd dat iedereen kan bijdragen aan een schonere wereld door energie te besparen én door zelf stroom op te wekken. Hoe beter je begrijpt waarom duurzame energie belangrijk is en welke rol techniek en wetenschap daarbij spelen, hoe vanzelfsprekender het is om groene keuzes te maken.

undefined

Samen met de vereniging Natuurmonumenten werkt Greenchoice aan een Nederland dat al haar energie zelf duurzaam opwekt. Zo koesteren we de natuur en beschermen haar als bron van de energie die wij aan onze klanten leveren. En zo doen we iets terug.

undefined

Greenchoice steunt het Klimaatverbond rondom dé dag die draait om bewust energieverbruik: Warmetruiendag. Samen stimuleren we iedereen om een warme trui aan te trekken en de verwarming lager te draaien en zo energie te besparen.

undefined

Greenchoice ‘empowert’ het Evenement HIER opgewekt, waar honderden energiecoöperaties kennis uitwisselen. Dit evenement geeft aandacht en kracht aan mensen die anderen willen mobiliseren om samen energie op te wekken.

Meer informatie