Stap ook over op Greenchoice Zakelijk

Stap 1. Vul je gegevens in en bereken je termijnbedrag

Ga voor de zekerheid van een vast contract

Bel ons via 010 850 06 61 (kies optie 1) en ontvang direct jouw persoonlijke aanbod. Of laat ons je terugbellen via de knop hieronder.

Bel mij terug

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een nieuw pand of werkadres aanmelden bij Greenchoice Zakelijk?

Heb je een kleinverbruikaansluiting? Dan kan je eenvoudig via onze website een aanmelding doorgeven voor groene stroom en bosgecompenseerd gas van Greenchoice Zakelijk. We hebben een aantal opties voor een zakelijk contract klaarstaan. Heb je een grootverbruikaansluiting? Vraag dan online een offerte aan.

Kleinverbruik of grootverbruik?
Volgens de Elektriciteitswet val je binnen de categorie kleinverbruik als je aansluiting maximaal 3x80 Ampère groot is (tot 100.000 kWh). Voor de Gaswet geldt dat je gasaansluiting(en) een maximale capaciteit heeft van G25 hebt met een doorlaatwaarde van 40 m³ gas per uur.


Heeft dit antwoord geholpen?
Wat is het verschil tussen een werkadres en een woonadres?

In Nederland heeft elk adres een gebruiksdoel geregistreerd staan in het BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen). Het soort contract dat je bij Greenchoice kunt aangaan is afhankelijk van het gebruiksdoel dat in het BAG geregistreerd staat. Je kunt dit zelf ook checken via de BAG Viewer van het Kadaster.

Staat er minimaal één zakelijk gebruiksdoel geregistreerd, dan zien wij het adres als werkadres (zakelijk). Staat er geen zakelijk gebruiksdoel, dan behandelen we het adres als woonadres (niet-zakelijk) en kan er geen zakelijk contract afgesloten worden. Aanmelden kan alsnog via ons particuliere aanmeldformulier.


Heeft dit antwoord geholpen?
Kan ik mijn onderneming zakelijk aanmelden voor de levering van energie aan een woonadres?

Nadat wij jouw aanmelding ontvangen, controleren wij het gebruiksdoel van het pand. Dit doen wij bij het BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen). Gaat het om een niet-zakelijk gebruiksdoel van het pand of woning? Dan kunnen wij de aanmelding niet zakelijk voltooien. Doe in dat geval een particuliere aanmelding.

Heb je een bedrijf waarbij woningen of panden in beheer staan (zoals een woningbouwvereniging)? Vraag online een offerte aan of neem contact op met een van onze accountmanagers voor een maatwerkofferte.


Heeft dit antwoord geholpen?
Welke gegevens heeft Greenchoice nodig voor mijn zakelijke aanmelding?

Kleinverbruikers zakelijk
Ben je kleinverbruiker, meld je dan direct online aan!
Voor het aanmelden van jouw bedrijfslocatie waar kleinverbruikaansluitingen onder vallen, hebben we minimaal de volgende gegevens nodig:

 • Naam contactpersoon
 • Bedrijfsnaam
 • KvK-nummer
 • Leveringsadres
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • IBAN

Grootverbruikers zakelijk
Ben je grootverbruiker, vraag dan een offerte bij ons aan!
Het direct aanmelden van een grootverbruikaansluiting of multi-site is helaas niet mogelijk. Voor het aanmelden van grootverbruikaansluitingen of multi-sites hebben we vaak meer informatie nodig om eerst een offerte op te maken. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Meetdata
 • Aansluitwaarde
 • Volledige aansluitlijst
 • Profielen van de aansluitingen

Heeft dit antwoord geholpen?
Zegt Greenchoice mijn huidige zakelijke contract op?

Kleinverbruikaansluiting
Ja, wij zeggen jouw huidige contract op bij jouw huidige leverancier. Je hoeft hier bij een variabel tarief zelf niets voor te doen.

Heb je nog een vast tarief bij jouw huidige leverancier? Dan kun je bij aanmelding bij Greenchoice de einddatum van dat contract invullen als startdatum van ons contract. Wij verzorgen op het juiste moment de overstap naar Greenchoice. Je dient het vaste contract een maand van te voren bij jouw oude leverancier op te zeggen. Dit om een automatische verlenging te voorkomen.

Grootverbruikaansluiting
Nee, bij een grootverbruikaansluiting zeggen wij het contract bij jouw huidige leverancier niet op, doe dit zelf tijdig om opzegboetes te voorkomen. Controleer dus zelf eerst op welke datum je kunt overstappen met jouw grootverbruikaansluiting voordat je een contract aangaat met Greenchoice Zakelijk.


Heeft dit antwoord geholpen?