Grootzakelijke energie

  • Energieoplossingen op maat voor een scherp tarief
  • Direct persoonlijk contact
  • Voor een verbruik vanaf 100.000 kWh en 25.000 m3

Groene partners in grootzakelijke energie

Wil je met jouw bedrijf bijdragen aan een groenere toekomst? Juist als grootverbruiker van energie maak je het verschil. Kies bewust voor groene, grootzakelijke energie van Greenchoice en werk mee aan een duurzamer Nederland! Wij bieden onze grootzakelijke klanten energieoplossingen op maat voor een scherp tarief. Net als al onze andere klanten ontvang je natuurlijk 100% groene stroom, duurzaam en dichtbij opgewekt in eigen land en bosgecompenseerd gas.

Zakelijke energie voor grootverbruik

Met een elektriciteitsaansluiting groter dan 3x80 ampère en een gasmeter groter dan G25 (en een doorlaatwaarde van meer dan 40 m3 per uur) ben je officieel een grootverbruiker. Heb je als bedrijf een verbruik van meer dan 100.000 kWh stroom en/of 25.000 m3 gas? Overstappen op groene stroom en bosgecompenseerd gas heeft in dat geval een grote, positieve impact op een beter milieu en klimaat. Kies voor een combinatie van groene stroom en bosgecompenseerd gas en zet de volgende stap richting een duurzamer bedrijf. Alleen stroom of gas nodig? Dat is geen enkel probleem. Met een scherpe m3 en kWh prijs voor grootverbruik van gas en stroom bewijst Greenchoice dat groene stroom niet duurder hoeft te zijn. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 5 werkdagen een voorstel op maat.

Verder naar een duurzaam bedrijf

Door slim  en efficiënt om te gaan met energie is het voor ieder bedrijf mogelijk om kosten te besparen. Als groene zakenpartner helpen wij bedrijven al 15 jaar duurzamer te ondernemen. Wij gaan verder dan het leveren van groene stroom en gas, en denken mee over innovatieve manieren om samen bij te dragen aan een groener Nederland. We helpen je met actueel inzicht in het verbruik, overzichtelijke facturen en geven passend besparingsadvies. Heb je een vraag? Als grootzakelijke klant heb je altijd direct persoonlijk contact met onze klantenservice.

Impact van het coronavirus op jouw contract

Het coronavirus heeft een behoorlijke impact op de economie en de maatregelen raken ons allemaal. Ook jouw bedrijf, of je nou MKB'er, ZZP'er of grootverbruiker bent. Wil je weten wat het coronavirus voor gevolgen heeft voor jouw grootzakelijk energiecontract? We denken graag met je mee en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Corona en jouw grootzakelijke contract
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4 6624 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg