Groene energie en grootverbruik

Groene energie voor grootverbruik

Of u nu 1 of 20.000 aansluitingen heeft: voor alle grootverbruikers vanaf 100.000 kWh (en een aansluiting groter dan 3x80 ampère) en 25.000 m3 (en een aansluiting t/m G25). Grootverbruiker en toch 100% groen bezig willen zijn? Dat kan, met écht duurzame energie van Greenchoice. Dichtbij opgewekt uit zon, wind en biomassa. Wij helpen u met volledig inzicht in uw verbruik, heldere (verzamel)facturen en slimme besparingsadviezen. Wij zorgen voor een scherpe prijs, 100% duurzame energie en een persoonlijke benadering. Kies voor duurzaam en bepaal zelf wanneer en voor hoe lang u uw energietarieven vastzet.

  • Écht groene energie

    duurzaam dichtbij opgewekt

  • Beste klantenservice

    hoge klantwaarderingen

  • Administratief gemak

    één verzamelfactuur

Écht groene energie

Kiezen voor Greenchoice betekent kiezen voor een leverancier die u helpt meer inzicht te krijgen in uw energieverbruik en dit te verlagen. Wij compenseren daarnaast al het gasverbruik van onze klanten met verschillende bosprojecten. We beschermen bossen, bewaken de biodiversiteit en ondersteunen de lokale bevolking.
Als u gas van ons afneemt ontvangt u bosgecompenseerd gas en draagt u als klant van Greenchoice uw steentje bij aan onze bosprojecten. Zo werken we samen aan de transitie naar een groene wereld.

Beste klantenservice

Uitstekende persoonlijke service en goede bereikbaarheid vinden wij net als u ontzettend belangrijk. Niet voor niets scoren wij hoog in externe onderzoeken naar klantwaardering. De Consumentenbond heeft ons, voor de tweede keer op rij, beoordeeld op onze service, klantgerichtheid en duurzaamheid. Wij scoren een 8,4 en zijn daarom de beste!

Administratief gemak

Greenchoice biedt helder inzicht in het energieverbruik van uw onderneming via uw eigen online dossier. Hierop geeft u meterstanden door en kunt u uw nota’s bekijken.

Voor uw grote organisatie is duurzaamheid waarschijnlijk een wezenlijke beleidsdoelstelling. Greenchoice zorgt voor duurzame, verantwoorde en prijsbewuste inkoop. Wij bieden u maatwerk en ondersteunen bij de juiste inkoopmomenten.

Veelgestelde vragen over Zakelijk Grootzakelijk