Blij met groene energie

Grootzakelijke energie

  • Energieoplossingen op maat voor een scherp tarief
  • Direct persoonlijk contact
  • Voor een verbruik vanaf 100.000 kWh en 25.000 m3

Groene partners in grootzakelijke energie

Wil je met jouw bedrijf bijdragen aan een groenere toekomst? Juist als grootverbruiker van energie maak je het verschil. Kies bewust voor grootzakelijke energie van Greenchoice en werk mee aan een duurzamer Nederland! Wij bieden onze grootzakelijke klanten energieoplossingen op maat voor een scherp tarief. Net als al onze andere klanten ontvang je natuurlijk groene stroom en bosgecompenseerd gas.

Zakelijke energie voor grootverbruik

Heb je als bedrijf een verbruik van meer dan 125.000 kWh stroom en/of 25.000 m3 gas? Overstappen op groene stroom en bosgecompenseerd gas heeft in dat geval een grote, positieve impact op een beter milieu en klimaat. Kies voor een combinatie van groene stroom en bosgecompenseerd gas en zet de volgende stap richting een duurzamer bedrijf. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 5 werkdagen een voorstel op maat.

Verder naar een duurzaam bedrijf

Door slim en efficiƫnt om te gaan met energie is het voor ieder bedrijf mogelijk om kosten te besparen. Als groene zakenpartner helpen wij bedrijven al 15 jaar duurzamer te ondernemen. Wij gaan verder dan het leveren van stroom en gas, en denken mee over innovatieve manieren om samen bij te dragen aan een groener Nederland. We helpen je met actueel inzicht in het verbruik, overzichtelijke facturen en geven passend besparingsadvies. Heb je een vraag? Als grootzakelijke klant heb je altijd direct persoonlijk contact met onze klantenservice.