Zakenpartners
in groen

Verder naar een duurzaam bedrijf

Juist als grootverbruiker van energie maak je het verschil. Kies bewust voor 100% groene energie uit Nederland en maak optimaal gebruik van de zon en wind. Aan jou de keuze. Greenchoice bewijst met een scherpe prijs en een persoonlijke aanpak dat groene energie niet duurder hoeft te zijn. Door slim om te gaan met je energie kan ieder bedrijf kosten besparen. Wij helpen je met actueel inzicht in het verbruik, overzichtelijke facturen en geven passend besparingsadvies.

 

Wil je weten wat corona voor een impact heeft op jouw (groot)zakelijk energiecontract? We denken graag met je mee en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Ook de onderstaande bedrijven maakte de overstap naar Greenchoice om samen de energietransitie te versnellen.

logo-natuurmonumenten-zw.png
logo-landalgreenparks-zw.png
logo-weleda-zw.png

Onze klantbeoordeling is een 8,2!

8,2/10
5461 beoordelingen geverifieerd door de
V leeuwen
5/5

Al jaren klant en tevreden. De openheid via app en klantenaccount maakt dat veel telefonische vragen overbodig zijn. Ook goed geinformeerd over afschaffen daltarief en dus geanticipeerd. Klopt wel dat ze soms je maand tarief anders inschakelen dan realiteit. Maar dat is niet meer dan logisch als n groot deel van mijn verbruik afhangt van de zon! Je kunt het heel makkelijk zelf weer bijschroeven. Voorlopig blijf ik klant!

R.B. Mekes
5/5

Al jaren zeer tevreden

Waar kunnen we je mee helpen?

Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4,1 5461 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg